Αισιοδοξία και χαμόγελα στον αγιασμό του ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ Άνω Λιοσίων

Με χαμόγελα και αισιοδοξία και με τον καθιερωμένο αγιασμό στο Δημοτικό Κολυμβητήριο ξεκίνησε την νέα κολυμβητική χρονιά το Αθλητικό Σωματείο Άλμπατρος Άνω Λιοσίων, παρουσία του Δημάρχου Φυλής, των αθλητών και των οικογενειών τους και πλήθους υποψηφίων στις επικείμενες Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Αναστάσιος Μαυραντζάς αφού καλωσόρισε τον κόσμο ευχήθηκε στους αθλητές καλή και ευλογημένη κολυμβητική και σχολική χρονιά και στους υποψήφιους στις επικείμενες εκλογές καλή επιτυχία.

Ο Δήμαρχος Φυλής επαναβεβαίωσε τη σταθερή στήριξη του Δήμου στο σύλλογο και σε όλους τους συλλόγους ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αθλητές, καλή εκκλησιαστική χρονιά στον ιερέα Νικόλαο Κοτίνη και καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Αναδρομή στην κατάσταση που παρέλαβε το κολυμβητήριο έκανε στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Η ΠΑΡΝΗΘΑ Γιώργος Μαυροειδής ο οποίος αφού ευχήθηκε καλή κολυμβητική χρονιά αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα που είχε η συγκεκριμένη αθλητική δομή αλλά και στην ρητή εντολή του Χρήστου Παππού να ανοίξει το κολυμβητήριο και να μην ξανακλείσει ποτέ ούτε για μια μέρα.

“Το 2014 παραλάβαμε ένα κολυμβητήριο κλειστό με πάρα πολύ μεγάλα προβλήματα. Η εντολή του Δημάρχου Χρήστου Παππού τότε ήταν να ανοίξει το κολυμβητήριο και να μη ξανακλείσει ποτέ. Οκτώ χρόνια μετά το κολυμβητήριο του Δήμου Φυλής είναι και θα παραμείνει ανοιχτό, φιλοξενεί 1500 άτομα ενώ διαθέτει και τμήμα ΑΜΕΑ” όπως είπε και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του στο Διοικητικό Συμβούλιο και το Διοικητικό Τμήμα για αυτή την επιτυχία.

Χαιρετισμό και ευχές για τη νέα χρονιά απηύθυναν επίσης οι υποστηρικτές και χορηγοί του συλλόγου που παρέστησαν στην εκδήλωση και συγκεκριμένα ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ Δημήτρης Καμπόλης, ο Αντιδήμαρχος Εσόδων Γιώργος Αβράμης,ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας και ο Επικεφαλής της παράταξης ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Ρούσσας και Πρόεδρος των παιδικών σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Πρωτοπρεσβύτερος του Αγίου Δημητρίου π. Νικόλαος Κοτίνης ο οποίος ευχήθηκε στα παιδιά να είναι αθλητές και στις πισίνες και στη ζωή. Η εκδήλωση έκλεισε με μπουφέ και χαλαρή συζήτηση.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου