Δήλωση του Χάρη Κωστόπουλου Υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου με τη Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής

Κατοικούμε σε μια περιοχή, ένα Δήμο που βιώνει την φτώχεια, την ανεργία, την εγκατάλειψη.

Μια μόνιμη και απέραντη υποβάθμιση- γκετοποίηση, που όσο και αν προσπαθούν κάποιοι με διαφημιστικά ιλουστρασιόν φυλλάδια να αντιστρέψουν την αλήθεια, η τραγική πραγματικότητα τους διαψεύδει καθημερινά.

Φωτιές, πλημμύρες, υποβάθμιση της υγείας, παιδείας, έλλειψη ολοκληρωμένων έργων αντιπλημμυρικής και αντιπυρικής προστασίας, αντισεισμικής θωράκισης ιδιαίτερα στα σχολεία.

Λέμε όχι σε όλα τα ναρκωτικά!!

Τόσα εκατομμύρια ευρώ πάνε και έρχονται… μακριά από τις ανάγκες της Φυλής των πολλών, σταθερά όμως για τα κέρδη των λίγων.

Η υγεία, το περιβάλλον, οι συνθήκες ζωής δεν εξαγοράζονται.

Δεν ανεχόμαστε να ζούμε στη «σκιά» του καρκίνου της χωματερής και των προβλημάτων υγείας που αυτή προκαλεί, όπως καρδιολογικά, αναπνευστικά, αλλεργικά κλπ.

Έχουμε εμπιστοσύνη στη δύναμη του λαού, που αν το αποφασίσει, μονομιάς, θα ρίξει την πολιτική δημοτικών και περιφερειακών Αρχών που μας έφεραν ως εδώ, εκεί που τους αξίζει, στην χωματερή.

Στις 8 Οκτώβρη ψηφίζουμε για όλα εκείνα που αφορούν την ζωή μας, την ζωή και το μέλλον των παιδιών μας!

Διεκδικούμε ανάσα ζωής!!

Φτάνει πια, ως εδώ, ήρθε η ώρα να πάμε αλλιώς!

Πάμε για την μεγάλη έκπληξη!

Πάμε για την ανατροπή!

Για να χαμογελάσει ο λαός της Φυλής, κοιτάμε την ζωή κατάματα!

Η ελπίδα είναι εδώ!

Ψηφίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Φυλής με υποψήφια δήμαρχο την Αγγελική Παπαδάτου.

Λαϊκή Συσπείρωση στην Περιφέρεια Αττικής με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γιάννη Πρωτούλη.

Βιογραφικό

Ο Χάρης Κωστόπουλος είναι οδοντοτεχνίτης, Πρόεδρος του Παραρτήματος Αχαρνών- Φυλής του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών, μέλος του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων του Δήμου Φυλής, μέλος του Πολιτιστικού, Εξωραϊστικού, Περιβαλλοντικού Συλλόγου Δροσούπολης Άνω Λιοσίων. Έχει ενεργή συμμετοχή και δράση για πάνω από είκοσι χρόνια στο γονεϊκό κίνημα. Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Άνω Λιοσίων και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου ΓΕΛ Άνω Λιοσίων. Υπήρξε Πρόεδρος και Γραμματέας του Σωματείου Οδοτεχνιτών Αθήνας Πειραιά και Περιχώρων. Ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ σε πολλές εκλογικές αναμετρήσεις και υποψήφιος Δήμαρχος στον Δήμο Φυλής.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου