Με εκπλήξεις και χορούς η έναρξη της νέας σαιζόν για το Dance_R

Με μια ξεχωριστή γιορτή που περιλάμβανε εκπλήξεις εγκαινίασε την έναρξη της φετινής χορευτικής σαιζόν το τμήμα χορού Dance_R του Αθλητικού Ομίλου Ευπυρίδαι Άνω Λιοσίων.

Έτσι την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023, στα ανοιχτά μαθήματα που κάνει για όλους στο Da Luz Sport Center (Μπουμπουλίνας 14, Ζεφύρι) η χοροδιδάσκαλος των Τμημάτων Latin για παιδιά κι ενήλικες και Pilates, Ρεβέκκα Κουτσογιαννακοπούλου, καλωσόρισε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και τον ενημέρωσε, για τη δουλειά που γίνεται στο Dance R καθώς και τις μέρες και ώρες λειτουργίας.

Η χοροδιδάσκαλος απηύθυνε επίσης, θερμές ευχαριστίες στον Πρόεδρο του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού του Ν.Π.Δ.Δ “η Πάρνηθα” Γιώργο Μαυροειδή που εδώ και 5 χρόνια στηρίζει τις προσπάθειες των Τμημάτων με όλες του τις δυνάμεις και τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού που τίμησε την όμορφη εκδήλωση με την παρουσία του.

Ο Χρήστος Παππούς εξάλλου, ήταν εκείνος που τη βοήθησε μαζί με τα μικρά του τμήματος Latin, στην κλήρωση για δωρεάν μηνιαίες συνδρομές στα Τμήματα Χορού. Ο Δήμαρχος στον επιγραμματικό χαιρετισμό του συνεχάρη του γονείς για την πρωτοβουλία τους να ωθούν τα παιδιά τους στον αθλητισμό και τον πολιτισμό και δήλωσε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο της Ρεβέκκας.

Με λόγια από καρδιάς για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα Τμήματα Χορού “Dance_R” μίλησε και ο Γιώργος Μαυροειδής επισημαίνοντας πως η Ρεβέκκα αγαπάει αυτό που κάνει, γεγονός που αποτυπώνεται και στο αποτέλεσμα της δουλειάς της.

Ο Πρόεδρος έδωσε τη δέσμευση να συνεχίσει τη στήριξη στο έργο της ώστε τα Τμήματα να συνεχίσουν να λειτουργούν απρόσκοπτα και να ενταχθούν σε αυτά, ακόμη περισσότερα παιδιά κι ενήλικες που αγαπούν του χορούς Latin και Pilates.

Στην εκδήλωση έδωσαν επίσης το παρών ο Τοπικός Σύμβουλος κι εκ νέου υποψήφιος για τις Δημοτικές Εκλογές Μιχάλης Ζουρίδης καθώς και οι νέοι υποψήφιοι Μανώλης Βογιατζής και Ανέστης Σιδηρόπουλος ο οποίος μάλιστα συμμετέχει από την πρώτη στιγμή στα Τμήματα Ενηλίκων του Dance_R. Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος του Α.Ο ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ Χρήστος κ. Παππούς και πολλοί γονείς.

Η γιορτή, πριν ξεκινήσουν τα ανοιχτά μαθήματα χορού που ακολούθησαν, έκλεισε μ' ένα μικρό αλλά εξαιρετικό δείγμα της δουλειά που γίνεται στα Τμήματα των παιδιών και των ενηλίκων με επίδειξη χορών latin.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά βίντεο από την εκδήλωση και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου