Υποψηφιότητα Μανώλη Δασκαλάκη με Χρήστο Παππού


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
Ο Μανώλης Δασκαλάκης κατατάχτηκε στο Αστυνομικό Σώμα το 1985 κι έκτοτε σταδιοδρόμησε, ευδοκίμως, φτάνοντας, το 2022, μέχρι τον καταληκτικό βαθμό του Αντιστρατήγου. Υπηρέτησε σε μάχιμες αλλά και επιτελικές θέσεις της ΕΛΑΣ και διακρίθηκε για την εντιμότητα, την εργατικότητα, την κατάρτιση και κυρίως την ανθρώπινη προσέγγιση των αστυνομικών θεμάτων.
Έχει παρακολουθήσει όλα τα σχολεία και τις εκπαιδεύσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει τιμηθεί με τα μετάλλια, τα παράσημα και τις διαμνημονεύσεις του βαθμού του και έχει διακριθεί για τις σκοπευτικές του ικανότητες. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας για τις διοικητικές του ικανότητες, την βελτίωση του ανθρώπινου δυναμικού, τη διαχείριση κρίσεων και την κατάρτιση επιχειρησιακών σχεδίων με στόχο την καταπολέμηση της παραβατικότητας.

Ο Μανώλης Δασκαλάκης τονίζει ότι με την υποψηφιότητά του επιθυμεί να συμβάλει στην προσπάθεια του Δημάρχου Χρήστου Παππού και της παράταξής του για την ανάπτυξη του Δήμου. «Με το Χρήστο Παππού με συνδέει πολυετής φιλία. Τον εκτιμώ για όσα έχει προσφέρει, αλλά και για το όραμά του για την ενεργειακή και υδρολογική αυτοτέλεια του Δήμου Φυλής με τον οποίο έχω συνδέσει τη ζωή μου. Μπαίνω συνειδητά στο πλευρό του για να πάμε, όλοι μαζί, το Δήμο μας ακόμα πιο μπροστά», πρόσθεσε.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου