Υποψηφιότητα Γιάννη Αντωνόπουλου με Χρήστο Παππού


 
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
-Ο Γιάννης Αντωνόπουλος γεννήθηκε το 1995 στην Αθήνα και κατοικεί στα Άνω Λιόσια.
-Ολοκλήρωσε τις εγκυκλίους σπουδές του στο 1ο Λύκειο Άνω Λιοσίων και σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Νεάπολης Πάφου, από την οποία αποφοίτησε το 2020.
-Ασκεί μάχιμη δικηγορία, έχοντας αναλάβει το Δικηγορικό Γραφείο του πατέρα του Χρήστου Αντωνόπουλου, που βρίσκεται στην Αθήνα, στην οδό Παξών 38.
-Είμαι παντρεμένος, από το έτος 2022, με την Μεταξία Μεταξά.
-Έχει άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και χειρίζεται άριστα προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών.
-Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

«Η αγάπη μου για το τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και δημιουργώ την οικογένεια μου αλλά και η ανάγκη να προχωρήσουμε όλοι μαζί δυναμικά μπροστά, με παρακίνησαν να Συστρατευτώ με τον Δήμαρχο Χρηστος Παππους στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη του 2023 υλοποιώντας μαζί του το όραμα για έναν έξυπνο, ανθεκτικό, βιώσιμο, αυτάρκη και καινοτόμο Δήμο, με ένα ισχυρό προφίλ κοινωνικής εταιρικής ευθύνης προς τους ευάλωτους και όσους το έχουν ανάγκη.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ το Δήμαρχο Χρήστο Παππού για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και την τιμή που μου έκανε να συμμετέχω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του Δήμου Φυλής.
Είμαι έτοιμος να ενισχύσω την παρούσα Δημοτική Αρχή και το Δήμαρχό μας Χρήστο Παππού, με όλα τα μέσα που διαθέτω.
Θέτω στην υπηρεσία της πόλης μου τα νιάτα μου, τα ιδανικά μου, τα όνειρά μου, τις αξίες μου, τις γνώσεις μου, με την πεποίθηση πως όλοι εμείς οι νέοι σε συνεργασία με τους παλαιότερους, συνειδητοποιώντας τις προκλήσεις του μέλλοντος, θα δημιουργήσουμε τις συνθήκες για τη #ΝΕΑΕΠΟΧΗ, τόσο για τους προηγούμενους, όσο και για τους επόμενους. Μία ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ανάπτυξης και ευημερίας για το τόπο μας. Και αυτή τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ θα τη διεκδικήσουμε όλες και όλοι ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου