Παππούς - Σαρλάς και Μπούρας εγκαινίασαν παρουσία εκατοντάδων δημοτών το νέο ΚΑΠΗ στη Ζωφριά

Το νέο δικό τους χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας απέκτησαν οι ηλικιωμένοι δημότες της Ζωφριάς. Σε κλίμα ενθουσιασμού και χαράς ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο υπεύθυνος των ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων Μαρίνος Σαρλάς και ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας έκοψαν σήμερα το πρωί την κορδέλα των εγκαινίων στο νέο χώρο και παρέδωσαν στους δημότες ένα σύγχρονο και ολοκαίνουργιο ΚΑΠΗ στη Ζωφριά.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς έδωσε συγχαρητήρια στους εργαζόμενους και σε όσους βοήθησαν για την ίδρυση του νέου ΚΑΠΗ το οποίο αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής. Ευχήθηκε υγεία και χαρά σε όλους και ανέφερε πως το νέο ΚΑΠΗ είναι το πέμπτο του Δήμου Φυλής και το τρίτο των Άνω Λιοσίων.

Ο υπεύθυνος των ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων και Αναπληρωτής Δημάρχου Μαρίνος Σαρλάς αναφέρθηκε στο χαιρετισμό του, στα δύο και πλέον χρόνια που χάθηκαν λόγω κορωνοϊού και υπογράμμισε πως με τις κατευθύνσεις του Χρήστου Παππού έγινε ότι καλύτερο επέτρεψαν οι συνθήκες για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. Αναφέρθηκε επιγραμματικά στις ανακαινίσεις και την ανανέωση του εξοπλισμού που έγιναν πρόσφατα στα ΚΑΠΗ των Άνω Λιοσίων, την ενίσχυση του προγράμματος ιατρικής φροντίδας αλλά και τις ψυχαγωγικές δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν (θαλάσσια μπάνια- εκδρομές κ.α.) και θα πολλαπλασιαστούν.

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας συνεχάρη το Δήμαρχο Φυλής και τους συνεργάτες του για την πρωτοβουλία τους να δημιουργήσουν “αυτό το φιλόξενο χώρο” και ευχήθηκε να είναι καλορίζικο και να κάνει καλή αρχή με υγεία για όλους ενώ δήλωσε πάντα πρόθυμος και ανοιχτός για κάθε βοήθεια που μπορεί να προσφέρει.

Τον αγιασμό τέλεσαν ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου π. Ιγνάτιος Μιλτιάδους και ο εφημέριος της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος π. Γεώργιος Χαρλάς.

Ευχές να είναι καλοστέργιωτη η νέα κοινωνική δομή του Δήμου Φυλής έδωσε και ο π. Ιγνάτιος.

Το νέο ΚΑΠΗ που βρίσκεται στην οδό Ισοκράτους 6 και είναι απέναντι από τον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου είναι ένας καλαίσθητος και φωτεινός χώρος που δίνει τη δυνατότητα στους κατοίκους της Ζωφριάς να απολαμβάνουν στη γειτονιά τους και χωρίς ταλαιπωρία υπηρεσίες υγείας ( γιατρός- νοσηλεύτρια) και ψυχαγωγίας μέσα από τα προγράμματα δημιουργικών δράσεων (γυμναστική , χορό,εκδρομές θέατρα, ενημερωτικές ομιλίες και άλλες εκδηλώσεις) και σίγουρα τους δίνει η δυνατότητα να έχουν το δικό τους χώρο για χαλάρωση με καφέ, τσάι και κουβεντούλα.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου