Υποψηφιότητα Βιβής (Παρασκευής) Κουρούβανη με Χρήστο Παππού


Την υποψηφιότητα της συνδημότισσάς μας Βιβής (Παρασκευής) Κουρούβανη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
“Την εκτιμώ ιδιαίτερα ως επιστήμονα και συνάδελφο. Είναι πολυδιάστατος άνθρωπος και χαίρομαι που είναι, από το 2019, ενεργό στέλεχος της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ. Διαθέτει εμπειρία από την παρουσία της στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του τόπου μας και βοηθάει”, πρόσθεσε ο Δήμαρχος Φυλής.
Από την πλευρά της η Βιβή Κουρούβανη δήλωσε ότι είναι γέννημα-θρέμμα της συνοικίας Ζωφριά, όπου ζει με το σύζυγό της, προϊστάμενο των ΕΛ.ΤΑ Ζωφριάς, Βασίλη Τόλη και τα παιδιά τους Ευρυδίκη και Αλκιβιάδη. «Θέλω να πάει ακόμα πιο μπροστά ο τόπος μας και εμπιστεύομαι, απόλυτα, το Χρήστο Παππού, με τον οποίο μας συνδέει οικογενειακή φιλία», τόνισε χαρακτηριστικά.
Η Βιβή Κουρούβανη σπούδασε μαθηματικά στην Αθήνα και έκανε το μεταπτυχιακό της στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου. Διαθέτει τριαντάχρονη φροντιστηριακή εμπειρία στη μέση εκπαίδευση, ως καθηγήτρια φυσικής και μαθηματικών.
Είναι λάτρης της παράδοσης και ενεργό μέλος του ΧΟΡΟΔΡΩΜΕΝΟΥ και του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Ζωφριάς.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου