Υποψηφιότητα Αναστασίας Φωτιάδου-Βαλκάνου με Χρήστο Παππού


 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΦΩΤΙΑΔΟΥ-ΒΑΛΚΑΝΟΥ
-Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, είναι παντρεμένη με τον Βασίλειο Βαλκάνο και έχει δύο παιδιά τον Γιάννη και την Δανάη. Κατοικεί στον Δήμο Φυλής από το 1988 έως και σήμερα.
-Είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στο τμήμα Γεωπονίας με πολύ καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας.
-Εργάστηκε σε πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το 1987 έως το 1991 για την διάδοση των μεθόδων σίτισης των αγροτικών ζώων αλλά και την υποστήριξη των αγροτών στους Νομούς Λάρισας, Μαγνησίας, Αττικής, Βοιωτίας και Εύβοιας ως υπεύθυνη Τ. Γεωπόνος για τους Νομούς αυτούς.
-Υπηρέτησε στον Δήμο Φυλής από το 1994 έως 2017, όπου και συνταξιοδοτήθηκε, ως υπάλληλος σε τμήματα Διοικητικών ,Οικονομικών υπηρεσιών ,Αγροτικής ανάπτυξης καθώς και στον Αθλητικό Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Φυλής «Η ΠΑΡΝΗΘΑ».
-Υπήρξε εκλεγμένο μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Εργαζομένων του Δήμου Φυλής.
-Είναι μέλος του Συλλόγου Θεσσαλών «ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ» και έχει συμμετάσχει μαζί τους στο No Finish Line «Μαζί για το παιδί», επί 2 συνεχόμενα έτη.
-Είναι ιδρυτικό μέλος του νεοσύστατου Αγροτικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Φυλής «Το Φρούριο της Φυλής – Μονοπάτι Πολιτισμού» ο οποίος θα δραστηριοποιηθεί με σκοπό την ανάδειξη του περιβάλλοντος στη ζωή μας, την διαμόρφωση οικολογικής συνείδησης και επιπλέον την παραγωγή, ανάδειξη και προώθηση τοπικών προϊόντων.

«Έχοντας τη διάθεση, το χρόνο, την εμπειρία, τις γνώσεις και το ενδιαφέρον για τα κοινά, αποδέχτηκα την πρόταση να συμμετέχω ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον συνδυασμό του Χρήστου Παππού με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ. Τον ευχαριστώ για την τιμή να αποτελέσω μέλος της παράταξής του».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου