Υποψήφιος με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο Αναπλ. Δήμαρχος Γιώργος Ραφτέλης


 

Την υποψηφιότητα του Αναπλ. Δημάρχου Γιώργου Ραφτέλη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για ένα στέλεχος της παράταξης που πρόσφερε πολλά στην προηγούμενη τετραετία στον κρίσιμο τομέα των υποδομών. «Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που, επειδή ασχολήθηκε από μικρή ηλικία με τα κοινά, είναι, σήμερα, ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός. Παράλληλα, διακρίθηκε για την προσήλωσή του στην επίλυση σημαντικών προβλημάτων, όπως η οδική ασφάλεια και η εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας», πρόσθεσε.
Από την πλευρά του ο Γιώργος Ραφτέλης δήλωσε.
«Ο Χρήστος Παππούς και η παράταξή μας πέτυχαν πολλά την προηγούμενη τετραετία, χάρη στη σύμπνοια, στην εργατικότητα και το σχεδιασμό. Τώρα ανοίγεται μπροστά μας μια νέα πενταετία, στην οποία καλούμαστε, όλοι μαζί, να ολοκληρώσουμε τα οραματικά έργα που έχει δρομολογήσει το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο, στο οποίο έχω τη χαρά και την τιμή να μετέχω».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΦΤΕΛΗΣ
-Γεννήθηκε και κατοικεί στο Ζεφύρι.
-Είναι ελεύθερος επαγγελματίας.
-Παντρεµένος µε την, ποντιακής καταγωγής, Σουσάνα Ιορδανίδου και πατέρας τριών παιδιών, της Βασιλικής, του Στράτου και της Νίνας.
-Στις εκλογές του 2006 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος Ζεφυρίου και διετέλεσε, στη δημοτική περίοδο 2007-2010 Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών, της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και εκπρόσωπος του Δήμου Ζεφυρίου στο Σύνδεσμο για τα αδέσποτα ζώα (ΔΙΚΕΠΑΖ).
-Στις εκλογές του 2010 εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος Φυλής και στη δημοτική περίοδο 2011-2014 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου, Κοινωνικής Πολιτικής και ΚΑΠΗ και Δημοτικού Κοιμητηρίου
-Στις εκλογές του 2019 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος και είναι μέχρι σήμερα Αναπλ. Δήμαρχος Υποδομών

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου