Υποψηφιότητα Σταμάτη Αβράμη με Χρήστο Παππού


 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΒΡΑΜΗΣ
-Γεννήθηκε το 1965 στη Φυλή, όπου και κατοικεί μόνιμα
-Δραστηριοποιείται επαγγελματικά, ασκώντας επιχειρηματική δραστηριότητα, επί 30 χρόνια, ως ιδιοκτήτης της παραδοσιακής ταβέρνας ΑΒΡΑΜΗΣ
-Εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος από το 1994 και έχει διατελέσει, επί σειρά ετών, Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών

«Όσα χρόνια εμπλέκομαι με τα κοινά, πορεύομαι με γνώμονα το καλό του τόπου μας. Η εμπειρία και οι γνώσεις τόσων ετών στην τοπική αυτοδιοίκηση μου δίδαξε ότι η ανάπτυξη ενός τόπου εξαρτάται απόλυτα, από την ευημερία των κατοίκων του. Η καθημερινή μας συναναστροφή και η συζήτηση των αγωνιών και των προβληματισμών σας σχετικά με το μέλλον του τόπου μας ενισχύει την άποψή μου πως μας ενώνει κοινός στόχος.
Μόνο με τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη θα μπορέσουμε να κάνουμε το καλύτερο για τον τόπο μας. Βάζοντας μπροστά τις ανάγκες των συνδημοτών μας θα βρούμε λύσεις για ένα Δήμο λειτουργικό, φιλικό προς το περιβάλλον, με επίκεντρο τον άνθρωπο.
Για το λόγο αυτό αισθάνομαι υπερήφανος για τα έργα που εξελίσσονται στον τόπο μας, έργα που στηρίζω και είναι αποτέλεσμα ενός σοβαρού πολιτικού σχεδιασμού, συνεργασίας και ομαδικής προσπάθειας. Τα έργα αυτά δεν θα πρέπει να μείνουν στη μέση, αλλά θα πρέπει να ολοκληρωθούν για το καλό του τόπου μας. Πρέπει με αίσθημα ευθύνης και εμπιστοσύνη να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον.
Έτσι η απόφασή μου να συνεχίσω τον αγώνα στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι καρπός της εμπιστοσύνης που δείχνετε, στο πρόσωπό μου, όλα αυτά τα χρόνια. Σας ευχαριστώ θερμά για όσα καταφέραμε μαζί, τόσα χρόνια και όσα θα επιτύχουμε στο μέλλον!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου