Βαθειά θλίψη στα Άνω Λιόσια για την πρόωρη απώλεια του Δημήτρη (Τάκη) Καματερού


Έφυγε πρόωρα από τη ζωή, την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023, σε ηλικία εξήντα πέντε ετών, μετά από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο, ο πολιτικός μηχανικός Δημήτρης Καματερός.
Η απώλειά του βύθισε στη θλίψη το Δήμο Φυλής, όπου εργαζόταν ως στέλεχος της Τεχνικής Υπηρεσίας και ως Σύμβουλος Δημάρχου, αλλά και όλη την τοπική κοινωνία γιατί ήταν ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος, με πηγαίο χιούμορ.
Υπήρξε μάχιμο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και της παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ του Δημάρχου Χρήστου Παππού και διακρινόταν για τη μετριοπάθεια και τη διορατικότητά του.
Η απώλειά του συνέπεσε με την παραμονή της κεντρικής ομιλίας του Δημάρχου Χρήστου Παππού για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Κάτι που πλήγωσε ακόμα περισσότερο το Χρήστο Παππού και τους συνεργάτες του, γιατί ο αείμνηστος Τάκης συμμετείχε, παραδοσιακά, στην προετοιμασία της ομιλίας.
Άφησε στη ζωή τη σύζυγο και τον μονάκριβο γιο του, τους οποίους υπεραγαπούσε.
Η κηδεία του θα τελεστεί την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 16:00 στον Ι. Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων. Ωστόσο η σορός του θα εκτίθεται στον Ιερό Ναό για προσκύνημα από τις 13:00.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου