Αγιασμοί στους Παιδικούς – Βρεφικούς Σταθμούς Ζεφυρίου

Με τις ευλογίες της Εκκλησίας και του εφημέριου Στέφανου Γεωργαλή που ευλόγησε όλα τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς και το προσωπικό, εγκαινιάστηκε η νέα παιδαγωγική χρονιά στους Παιδικούς – Βρεφικούς Σταθμούς του Ζεφυρίου, το πρωί της Τρίτης 24 Οκτωβρίου 2023.

Φιλόξενος οικοδεσπότης ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Γιώργος Κούρκουλος, ευχήθηκε σε παιδιά, γονείς, παιδαγωγούς και προσωπικό να έχουν μια καλή διδακτική χρονιά γεμάτη υγεία και στιγμές ξεγνοιασιάς. Ο Γιώργος Κούρκουλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει με θερμά λόγια τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού επισημαίνοντας πως εργάζεται αθόρυβα και με αφοσίωση ώστε οι Σταθμοί να παρέχουν στα παιδιά υψηλού επιπέδου φιλοξενία και υπηρεσίες.

Εξάλλου δίνοντας τις ευχές του για μια καλή σχολική χρονιά το έργο του Δημάρχου αλλά και του Προέδρου των Παιδικών Σταθμών, εγκωμίασε ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής Ευάγγελος Λιάκος, ο οποίος τόνισε ότι η Σχολική Στέγη του Δήμου Φυλής στο σύνολό της, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ευχήθηκε σε παιδιά, γονείς και παιδαγωγούς να έχουν μια ανέφελη χρονιά με υγεία και γνώσεις, τονίζοντας ότι οι στιγμές που βρισκόμαστε κοντά στα παιδιά και μοιραζόμαστε μαζί τους τη χαρά και το γέλιο τους, είναι οι καλύτερες!

Ακολουθούν χαρακτηριστικά βίντεο από τους Αγιασμούς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου