«Κόσμημα» το ψηφοδέλτιο του Παππού δήλωσε ο Γκόγκος


 Τα συγχαρητήριά του στο Δήμαρχο Χρήστο Παππού για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου, το οποίο κέρδισε την πλειοψηφία στις δημοτικές εκλογές, εξέφρασε ο Σωτήρης Γκόγκος.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος χαρακτήρισε «κόσμημα» το ψηφοδέλτιο, λόγω του μεγάλου αριθμού των επιστημόνων που συμμετείχαν σε αυτό.
«Πολλοί από αυτούς δεν εξελέγησαν και ίσως ο κόσμος θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στο τι ψηφίζει», σχολίασε ο Σωτήρης Γκόγκος, ο οποίος δεν θα συμμετέχει στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο. 

Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 κατήλθε ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ και ήρθε πρώτος, στο ψηφοδέλτιο της Δυτικής Αττικής, συγκεντρώνοντας 610 σταυρούς προτίμησης. Ωστόσο, κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα εκλεγεί, καθώς η Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής είναι, πληθυσμιακά, μικρότερη από άλλες και κυρίως από την Ανατολική Αττική.

Γεγονός είναι ότι η παρουσία του Σωτήρη Γκόγκου στο Δημοτικό Συμβούλιο χαρακτηρίστηκε από εντιμότητα και προσήλωση στο δημόσιο συμφέρον, ενώ δε δίστασε να αναγνωρίσει τις επιτυχίες της διοίκησης Παππού, όταν έκρινε ότι υπηρετούσαν το συμφέρον των δημοτών της Φυλής.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου