Υπερθέαμα με τις ευχές 350 παιδιών η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου Φυλής

Τα τριακόσια πενήντα παιδιά που βρέθηκαν επί σκηνής λάμπρυναν τη γιορτή της φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου Φυλής, το βράδυ του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου 2023.

Καθοδηγούμενα με μαεστρία από τα στελέχη του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού (ΝΠΔΔ ΠΑΡΝΗΘΑ) Στέλλα Νικολοθανάση, Σοφία Σερέπα, Αλεξάνδρα Κοντοθανάση και Κατερίνα Παππού ήταν οι βασικοί συντελεστές μιας μοναδικής παράστασης, με την οποία ο Δήμος Φυλής μπήκε και επίσημα στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς του 2024. Στο πλευρό τους οι μεγαλοφιγούρες και οι ξυλοπόδαροι έδωσαν μια ξεχωριστή διάσταση στη μεγάλη γιορτή, που κορυφώθηκε με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, η οποία συνοδεύτηκε με ομοβροντία πυροτεχνημάτων.

Στην συμμετοχή των παιδιών εστιάστηκαν οι ευχές του Δημάρχου Χρήστου Παππού, του Υφυπουργού Γιώργου Κώτσηρα, του Βουλευτή Ευάγγελου Λιάκου και του Προέδρου του ΝΠΔΔ ΠΑΡΝΗΘΑ Γιώργου Μαυροειδή, οι οποίοι κάλεσαν το κοινό που γέμισε, ασφυκτικά, την Πλατεία Ηρώων να τα καταχειροκροτήσουν.

Την γιορτή που πήρε διαστάσεις υπερπαραγωγής συμπλήρωσε το χριστουγεννιάτικο χωριό που πρόσφερε ψυχαγωγικές δραστηριότητες στα παιδιά.

Την λαμπερή βραδιά άνοιξε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και ύμνους η Φιλαρμονική του Δήμου Φυλής και την ολοκλήρωσε η συναυλία της Μαλού η οποία ερμήνευσε επιτυχίες του πενταγράμμου.

Παρευρέθηκαν επίσης και αντάλλαξαν ευχές οι πατέρες Τίτος Χρήστου και Άγγελος Κανέλλος, ο διάκονος Μιχαήλ Γιαννακέλος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι του Δήμου Φυλής. Το γενικό συντονισμό της γιορτής είχε η Ντίνα Νικολοθανάση, ενώ για την υποστήριξη εργάστηκαν πολλοί ακόμα εργαζόμενοι του Δήμου Φυλής διαφόρων ειδικοτήτων.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου