Συγκίνηση και χαμόγελα στην τελετή ορκωμοσίας των Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων

Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου 2023, στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων η ορκωμοσία των Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων της δημοτικής περιόδου 2024-2028.

Οι περισσότεροι από αυτούς προσήλθαν, το βράδυ της Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου 2023, στην τελετή συνοδευόμενοι από μέλη της οικογένειας ή φίλους τους.

Οι νεοεκλεγμένοι συγκινήθηκαν ενώ οι παλιοί γνώριμοι των εδράνων μοίρασαν χαμόγελα κι ευχές.

Κορυφαία στιγμή η ορκωμοσία, κατά την οποία τα χέρια τους, μέσα από τον ώμο του προηγούμενου, είχαν ως τελικό αποδέκτη το χέρι του Δημάρχου Χρήστου Παππού που ακούμπησε το Ιερό Ευαγγέλιο.

Όμως το μεγάλο συμβολισμό απέδωσε η υπογραφή, από τον καθένα χωριστά, του πρωτοκόλλου ορκωμοσίας, που ήταν και η καλύτερη στιγμή για τις αναμνηστικές φωτογραφίες.

Την υπογραφή του πρωτοκόλλου ορκωμοσίας παρακολούθησε, με ιδιαίτερη προσοχή, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, ο οποίος μετά το τέλος της διαδικασίας ευχήθηκε σε όλους τους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους καλή θητεία και καλή δύναμη. Ιδιαίτερα στον Παναγιώτη Καμαρινόπουλο, που παρά το πρόσκαιρο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, βρέθηκε, για ακόμα μια φορά, στην πρώτη γραμμή, κερδίζοντας το αυθόρμητο χειροκρότημα συναδέλφων και συνδημοτών.

Πολύ καλή εντύπωση έκανε, επίσης, η παρουσία στην τελετή μελών της παράταξης του Δημάρχου, τα οποία, παρόλο που δεν εξελέγησαν προσήλθαν στην τελετή για να ευχηθούν στο Δήμαρχο και στους συναδέλφους τους καλή θητεία. Εξ ου και η αναφορά του Δημάρχου στην ομιλία του ότι υπάρχει χώρος προσφοράς για όλους, ανεξάρτητα από το αν εξελέγησαν ή όχι, αφού, κατά γενική παραδοχή, όλοι τους έβαλαν μπροστά το εμείς από το εγώ.

Χαρακτηριστικό βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου