Ρουχισμό εργασίας, ευχές και συμβολικά δώρα έδωσε στις σχολικές καθαρίστριες ο Νίκος Χατζητρακόσιας

Ρουχισμό εργασίας και είδη ατομικής προστασίας παρέδωσε στις 36 σχολικές καθαρίστριες των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου μας, ο Πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φυλής, Νίκος Χατζητρακόσιας, την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023.

Πρόσφερε επίσης συμβολικά δώρα στο πνεύμα των Χριστουγέννων και γλυκά, και αντάλλαξε ευχές για καλές γιορτές και μια νέα, καλή και δημιουργική χρονιά.

Ειδικότερα, οι καθαρίστριες έλαβαν από δύο μπλούζες φούτερ, μία ποδιά εργασίας και γάντια προστασίας μιας χρήσης. Πρόκειται για τη δεύτερη από τις δύο συνολικά τακτικές διανομές ρουχισμού και ειδών προστασίας που προσφέρει η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις καθαρίστριες κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Επιπλέον, ο Νίκος Χατζητρακόσιας πρόσφερε στις καθαρίστριες από δύο συμβολικά δώρα και ένα κουτί χριστουγεννιάτικα γλυκά.

“Προβαίνουμε στη δεύτερη παράδοση ιματισμού και ειδών ατομικής προστασίας της σχολικής χρονιάς, με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων, για να κλείσουμε χαρούμενα τη χρονιά”, είπε απευθυνόμενος στις καθαρίστριες ο Νίκος Χατζητρακόσιας και μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου Χρήστου Παππού για Καλές Γιορτές και υγεία. Ενημέρωσε επίσης τις καθαρίστριες για τις αλλαγές που επέρχονται στο Νομικό Πρόσωπο τονίζοντας ότι “οι σχολικές επιτροπές θα είναι ενεργές μέχρι τις 30 Ιουνίου, ενώ από την επόμενη χρονιά οι καθαρίστριες θα υπάγονται σε αρμόδια υπηρεσία του Δήμου απευθείας”. Επανέλαβε, εξάλλου, την καθοριστική συμβολή των καθαριστριών ώστε να εντοπίζονται εγκαίρως και να επιλύονται στη συνέχεια άμεσα, τυχόν προβλήματα στις κτιριακές εγκαταστάσεις των σχολείων, καθώς οι καθαρίστριες είναι εκείνες που έχουν καθημερινή εικόνα της κατάστασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και φέτος οι καθαρίστριες εργάζονται με καθεστώς πλήρους απασχόλησης, καθώς ο Δήμος καταβάλει την αμοιβή τους για τις επιπλέον ώρες, προκειμένου τα σχολεία να παραμένουν καθαρά και να είναι υγειονομικώς ασφαλή.

Χαιρετισμός Νίκου Χατζητρακόσια

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου