Αυθόρμητη αγάπη και θερμές ευχές δέχθηκε ο Θανάσης Μπούρας για την ονομαστική του γιορτή


 

Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, δέχτηκε εγκάρδιες ευχές από πλήθος συμπολιτών του και καλών του φίλων που έσπευσαν να του ευχηθούν και να τον ευχαριστήσουν που τόσα χρόνια στέκεται στο πλευρό τους και μάχεται με εντιμότητα, δυναμισμό και αποτελεσματικότητα για όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Οι συμπολίτες του έδειξαν και φέτος τη διαχρονική αγάπη και εκτίμηση τους στο πρόσωπο του κ. Μπούρα καθώς τόσο το τηλεφωνικό κέντρο του πολιτικού του γραφείου και του γραφείου του στη Βουλή όσο και το κινητό του τηλέφωνο δεν σταμάτησαν να χτυπούν όλη την ημέρα, από νωρίς το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ.

Στο πολιτικό του γραφείο επικράτησε από το πρωί συνωστισμός καθώς πλήθος συμπολιτών του θέλησαν, όπως κάθε χρόνο, να του ευχηθούν από κοντά.

Ο κ. Μπούρας ευχαριστεί από καρδιάς για τις ευχές που δέχτηκε και εύχεται με τη σειρά του σε όλες και όλους ό,τι καλύτερο. Υπόσχεται ότι θα συνεχίσει, όπως πάντα, να διεκδικεί με σθένος τις καλύτερες δυνατές λύσεις στα ζητήματα που προκύπτουν στη Δυτική Αττική και στους συμπολίτες του.

Κοντά του, όπως πάντα, ήταν τα στελέχη του επιτελείου του και φυσικά η οικογένειά του.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου