Με βραβεύσεις και πολλές ευχές η Βασιλόπιτα του Αθλητικού Συλλόγου “ΑΡΙΩΝ ΦΥΛΗΣ”

Στην Βασιλόπιτα του Συλλόγου “ΑΡΙΩΝ ΦΥΛΗΣ” που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου 2024 έδωσε το “παρών” και τις ευχές του ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ο οποίος είχε και τη χαρά να βραβεύσει μια από τις αθλήτριες που διακρίθηκαν στην οποία κι ευχήθηκε να έχει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Στους Αθλητές, το Δ.Σ και τα μέλη του Συλλόγου ευχήθηκε επίσης να έχουν μια καλή χρονιά γεμάτη υγεία, επιτυχίες και διακρίσεις.

* (Μέρος του φωτογραφικού υλικού φέρει την υπογραφή του Δημήτρη Μανώλαρου)

Ακολουθεί αυτούσιο το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Σύλλογος ΑΡΙΩΝ ΦΥΛΗΣ

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2024

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27/01/24 στην ταβέρνα "Αβράμης" η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του συλλόγου μας Αριων Φυλης , σε μια βραδιά που μας γέμισε χαρά και συγκίνηση, όχι μόνο απ τις ασφυκτικά γεμάτες αίθουσες, αλλά και από τα τιμητικά λόγια που ακούστηκαν για τα μέλη του συλλόγου, την λειτουργία και το έργο μας από τους προσκεκλημένους μας!

Περισσότερα από 200 άτομα μοιράστηκαν μαζί μας αυτή την βραδιά, αθλητές/τριες των τμημάτων κολύμβησης και στίβου, γονείς, φίλοι, συνεργάτες, χορηγοί και αιρετοί της Δημοτικής αρχής αλλά και της Πολιτείας δήλωσαν με την παρουσία τους την πολύτιμη στήριξη τους!

Μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Φυλής κ. Χρήστος Παππούς, ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Γιώργος Κώτσηρας, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής & Βουλευτής κ. Αθανάσιος Μπούρας, ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής κ. Ευάγγελος Λιάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ελευθέριος Κοσμόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Αντωνόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Γιώργος Μαυροειδής, κ. Γιώργος Αβράμης, κ. Χρυσούλα Κουράση, κ. Σταμάτης Σερέπας, κ. Μηνάς Ζέρβας καθώς και αντιπρόσωποι αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων, συνεργαζόμενων οργανισμών και εταιρειών όπως ο αντιπρόεδρος του Γ.Α.Σ. Εύνικος κ. Στάθης Φρίμας, η Πρόεδρος κ. Ρούλα Λεβαντή και η Γραμματέας κ. Ιωάννα Τσίγκου από το Μουσικό Όραμα, ο Πρόεδρος του Εθνικού Πανοράματος κ. Φάνης Μαλανδρίνος, η ιδιοκτήτρια του Εκπαιδευτικό Κέντρο Γλωσσών Μαρία Γιαχαλή κ. Μαρία Γιαχαλή, ο εκπρόσωπος του Όμιλος Ιατρική Διάγνωση Ιατρικά Διαγνωστικά Κέντρα κ. Δανέζης, ο κ. Γιάννης Παπαδόπουλος με τη κ. Όλγα Καραΐσκου από την εταιρεία NOON Informatics S.A. . Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν κατάφερε να παρευρεθεί ο κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος ιδιοκτήτης του Ζαχαροπλαστείου ΒΥΖΑΝΤΙΟ που προσέφερε την υπέροχη Βασιλόπιτα!

Με αφορμή την εκδήλωση έγιναν και οι βραβεύσεις των αθλητών που διακρίθηκαν τόσο από την κολύμβηση όσο και από το νεοσύστατο τμήμα στίβου του συλλόγου μας!

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για την υπέροχη βραδιά, η παρουσία όλων σας πέρα από το μαγαζί, γέμισε την ψυχή μας με πολύ δύναμη για την συνέχεια!

Βίντεο και φωτογραφικό υλικό 
Φωτό Δημήτρης Μανώλαρος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου