Χαμόγελα και ευχές στην κοπή της βασιλόπιτας στο Ζεφύρι

Με πλατιά χαμόγελα, αισιοδοξία και δεκάδες ευχές για ένα καλό χρόνο,πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, στο πνευματικό κέντρο Ζεφυρίου, η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Δημοτική Κοινότητας.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο εφημέριος του Ι.Ν. Παναγίας Γρηγορούσας πρωτοπρεσβύτερος Άγγελος Κανέλος ο οποίος ευχήθηκε χρόνια πολλά με υγεία και προκοπή σε όλους κόβοντας το πρώτο κομμάτι για την τοπική εκκλησία και τον Άγιο Βασίλειο.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και χαμόγελο και ευχαρίστησε τους δημότες για την αγάπη τους τονίζοντας “να ξέρετε είστε μέσα στην καρδιά μου και σας ευχαριστώ για όλα . Θέλω να σας εκφράσω την απέραντη αγάπη μου για εσάς” κατέληξε αφιερώνοντας το κομμάτι του στους δημότες του Ζεφυρίου.

Στη λιτή τελετή παρέστησαν ο Βουλευτής Δ. Αττικής Βαγγέλης Λιάκος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί, τοπικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της περιοχής.

Την τιμητική της είχε η πρώην Δήμαρχος Ζεφυρίου Φωτεινή Γιαννοπούλου η οποία δέχθηκε δεκάδες ευχές για την ονομαστική της εορτή.

Βίντεο και φωτό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου