Στην Βασιλόπιτα της Ελληνικής Λέσχης Κλασικού Αυτοκινήτου έδωσε τις ευχές του ο Δήμαρχος Φυλής

​Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ελληνικής Λέσχης Κλασικού Αυτοκινήτου (ΕΛΚΑ) που εδρεύει στα Άνω Λιόσια, παραβρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο οποίος εξέφρασε τις θερμές ευχές του στα μέλη της, δίνοντας παράλληλα την υπόσχεση για τη στήριξη του Συλλόγου.

Ο Πρόεδρος της Λέσχης Τάσος Σμυρλόγλου, ευχαρίστησε με θερμά λόγια τον Δήμαρχο για την παρουσία και την υποστήριξη του, στην ΕΛΚΑ. Καλωσόρισε επίσης κι ευχαρίστησε, τα μέλη και τους εκπροσώπους των φίλιων Λεσχών Οrca, Ε.Λ.Φ. 500 και Microcars για την παρουσία τους καθώς και τον τοπικό σύλλογο Τσουκλιδίου «η Ένωση» και τον πρόεδρό του Νίκο Νικολόπουλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η βραδιά είχε πολύ κέφι, φαγητό, μουσική και ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία ώστε τα μέλη της Λέσχης που αγαπούν το Κλασικό αυτοκίνητο, να ανταμώσουν ξανά.

Ο Δήμαρχος το κομμάτι της πίτας που του αναλογούσε το αφιέρωσε στον Μιχάλη Ρασιδάκη που βρέθηκε στην εκδήλωση από το Ηράκλειο της Κρήτης που ο Χρήστος Παππούς αγαπά ιδιαίτερα καθώς όπως είπε εκεί έχει ζήσει, τα φοιτητικά του χρόνια.

Βίντεο και φωτό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου