Δύο βραβεία απέσπασε η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Φυλής στο 16ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών Θιάσων “Μώμος ο Πατρεύς”

 Σε μια υπέροχη θεατρική συνάντηση, μια θεατρική γιορτή , αυτή του 16ου πανελλήνιου φεστιβάλ σάτιρας ερασιτεχνικών θιάσων " Μώμος ο Πατρεύς" συμμετείχε και διακρίθηκε με δύο βραβεία η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Φυλής.

Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για μια πολύ μεγάλη διοργάνωση που πραγματοποιούν κάθε χρόνο ο #ΔημοςΠατρεων η #Περιφέρεια ΔυτικηςΕλλαδας η #ΚεδηπΚαρναβαλιΠατρας και το #ΕρασιτεχνικοΣχημαΡεφενεΠατρας.

Η Ομάδα του Δήμου Φυλής απόλαυσε το διήμερο στο κατάμεστο #Πάνθεον, όπου στην κυριολεξία δεν έπεφτε καρφίτσα!

Οι θεατές γέλασαν με την καρδιά τους και καταχειροκρότησαν τις κατά γενική ομολογία πολύ αξιόλογες συμμετοχές!

Η ερασιτεχνική ομάδα Ρεφενέ Ε.Σ.Πάτρας βράβευσε την Ομάδα του Δήμου Φυλής με το "Βραβείον Λοξης Φαιδρον εκ του κώλου Ιλαρόν" ...ναι , μην σας παραξενεύει ο τίτλος καθώς για... σάτυρα πρόκειται!

Η Κριτική Επιτροπή βράβευσε επίσης την Ομάδα του Δήμου Φυλής, για τα "κοστούμια της Φαύστας ", γεγονός που δικαίως κάνει πολύ περήφανη τη σκηνοθέτιδα Στέλλα Νικολοθανάση , αφού εκτός όλων των άλλων επιμελείται και τα κοστούμια .

Έτσι συνολικά από το συγκεκριμένο Φεστιβάλ η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Φυλής κατάφερε να αποσπάσει τα τελευταία τρία χρόνια 5 βραβεία, μεταξύ αυτών: Β ανδρικού και Β γυναικείου ρόλου αλλά και σκηνικής παρουσίας.

“Φύγαμε γεμάτοι υπέροχα αναμνηστικά αλλά κυρίως γεμάτοι όμορφες θεατρικές εικόνες και την αγάπη και το θαυμασμό των συναδέλφων μας.

Η Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ευχαριστεί μέσα απ' την καρδιά της τον αναπληρωτή Δήμαρχο Γιώργο Μαυροειδή (George Mavroides) για την αγάπη και την έμπρακτη στήριξη του!Το ταξίδι στις θάλασσες του ονείρου συνεχίζεται! Καλή αντάμωση στη σκηνή!”, αναφέρει σε σχετική της ανάρτηση η Στέλλα Νικολοθανάση.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου