Με «ΑΛΥΣΙΔΑ» στη βασιλόπιτα οι «ΥΠΕΡΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ»

Ένα μήνα πριν ταξιδέψουν στην Καρδίτσα με την παράστασή τους «PRANA, Μια Ενεργειακή Κωμωδία» καθώς προκρίθηκαν στις 8 ομάδες που θα διαγωνισθούν στο 39ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, οι «Υπερφωτισμένοι» έκοψαν τη βασιλόπιτα του 2024.

Ο σκηνοθέτης της Ομάδας Γιάννης Γαλανόπουλος έκανε μια μικρή αναδρομή στις καλλιτεχνικές κατακτήσεις της περασμένης χρονιάς. Στη συνεργασία με τον σπουδαίο ηθοποιό Γιώργο Πάντζα, στις πολλές επιτυχημένες παραστάσεις «PRANA» σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, στα Βραβεία των θεατρικών Φεστιβάλ, στο νέο Έπαινο συγγραφής για το «Άνοιξε την πόρτα» και στο «εισιτήριο» για το «Φίδι στον κόρφο μου» το οποίο συγκαταλέχθηκε στα έργα που πληρούν τις προϋποθέσεις για ανέβασμα στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, από την συγγραφική πένα του ίδιου.

Ο σκηνοθέτης είπε ότι και το 2024 οι «Υπερφωτισμένοι» συνεχίζουν να κάνουν σχέδια βάζοντας πλώρη για τις παραστάσεις της μαύρης κωμωδίας «ΑΛΥΣΙΔΑ», αμέσως μετά το Πάσχα.

Η αφίσα της νέας παράστασης κοσμούσε και τη βασιλόπιτα. Απεικονίζει πιο σκοτεινό τον «Δρομέα», το διάσημο γυάλινο γλυπτό της Αθήνας και είναι μια δημιουργία της Δήμητρας Πολυκανδρίτη, μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου.

Η Ομάδα έκανε την κοπή της πίτας, έφαγε, ήπιε, χόρεψε και διασκέδασε στην πλατεία Άνω Λιοσίων, συνοδεία εξαιρετικής λαϊκής ορχήστρας, στο μεζεδοπωλείο «ΡΟΖΑ» του Δημήτρη Λαθουρά, ο οποίος μάλιστα ως παιδί για πολλά χρόνια ήταν ταλαντούχος ηθοποιός της θεατρικής ομάδας του Κέντρου Ξένων Γλωσσών START SMART της Ελένης Πετροπούλου, με σκηνοθέτη και πάλι τον Γιάννη Γαλανόπουλο.

Για την ιστορία, το φλουρί κέρδισε ο ενός έτους Νικόλαος - Αναστάσιος Μαυρής ή αλλιώς το «υπερφωτισμένο μωρό» αφού οι γονείς του Σπύρος Μαυρής και Γεωργία Τσώνη, ηθοποιοί και οι δυο, γνωρίστηκαν στην ομάδα και στη συνέχεια ...παντρεύτηκαν!

Το φλουρί εκτός από τύχη, έδωσε στο μικρό και τους γονείς του κι ένα υπέροχο δώρο – ευγενική χορηγία προς τους «Υπερφωτισμένους»! Διαμονή σε μια πολυτελή ξύλινη σουίτα, σε ένα κατάφυτο αγρόκτημα 30 στρεμμάτων και υπέροχη θέα, στο εξαιρετικό ξενοδοχείο 4 αστέρων «VILLA RUSTICA» που βρίσκεται στην Κόνιτσα Ιωαννίνων!

Και του χρόνου!!!



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου