Ευχές για καλή χρονιά με υγεία από το Χρήστο Παππού στη βασιλόπιτα του ΑΙΓΕΑ

Στην εκδήλωση που οργάνωσε στη Στέγη του, ο Σύνδεσμος Αιγαιοπελαγίτικου Πολιτισμού ΑΙΓΕΑΣ, για την κοπή της βασιλόπιτας παρέστη την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Η Πρόεδρος του ΑΙΓΕΑ Ιωάννα Καμπόλη αφού καλοσώρισε τον κόσμο, που είχε γεμίσει ασφυκτικά το χώρο, ευχαρίστησε τα μέλη για τη στήριξη του συλλόγου και ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και γεμάτη παράδοση και πολιτισμό.

«Το 2023 ήταν μια δημιουργική χρονιά για το σύλλογό μας. Πραγματοποιήσαμε μια σειρά από πετυχημένες δράσεις και εκδηλώσεις όπως εκδρομές, επισκέψεις σε χώρους ιστορικούς, θεατρικές παραστάσεις ενώ συμμετείχαμε ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου Φυλής και όμορων Δήμων. Εκπροσωπήσαμε το δήμο Φυλής σε Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών, πραγματοποιήσαμε δεντροφυτεύσεις, στηρίξαμε τους πλημμυροπαθής συνανθρώπους μας» είπε η Ιωάννα Καμπόλη καταχειροκροτούμενη «ο ΑΙΓΕΑΣ είστε εσείς» κατέληξε το χαιρετισμό της .

Το κομμάτι της βασιλόπιτας το αφιέρωσε σε όλα τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων που έχει συνεργαστεί ως Πρόεδρος προφέροντας το στην πρώην γραμματέα του συλλόγου Αριστέα Παπαϊωάννου.

Τέλος καλώντας το Δήμαρχο Φυλής στο βήμα ευχήθηκε καλή νέα θητεία με υγεία και δημιουργικότητα σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ενώ συνεχάρη το Χρήστο Παππού για τη σαρωτική νίκη του στις Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ευχαρίστησε τον κόσμο από βάθους καρδιάς για την αγάπη και τη στήριξή του και ευχήθηκε η νέα χρονιά να φέρει στον καθένα και την καθεμία κάθε καλό με υγεία.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αχαρνών – Φυλής και εφημέριος του Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης πατέρας Τίτος Χρήστου. Στην εκδήλωση παρέστησαν μέλη του Κοινοβουλίου, Αντιδήμαρχοι, Αναπληρωτές Δημάρχου, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της περιοχής.

Χαρακτηριστικά βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

Βίντεο με τις ευχές του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού Χαιρετισμός Ιωάννας Καμπόλη Παραδοσιακά κάλαντα Μεγάλο χορευτικό Κέφι και χορός στην πίτα του ΑΙΓΕΑ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου