Θερμές ευχές του Δημάρχου Φυλής στην Βασιλόπιτα του “Χοροδρώμενου”

Ολόψυχες ευχές στην άκρως πετυχημένη εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου “Χοροδρώμενο” έδωσε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, το βράδυ του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου 2024.

Ο Δήμαρχος πέρασε από όλα τα τραπέζια τα οποία είχαν κατακλύσει περί τα 450 άτομα κι αντάλλαξε ευχές με όλες τις παρέες ενώ στη συνέχεια έδωσε τις ευχές του στον Σύλλογο περιστοιχισμένος από τα φιλόξενα μέλη του Συλλόγου με επικεφαλής τον Πρόεδρο Πάνο Παπανικολάου.

Ο Δήμαρχος επανέλαβε τη βούλησή του για παραχώρηση μεγαλύτερου χώρου στο Χοροδρώμενο στο κέντρο της πόλης των Άνω Λιοσίων κι εξήρε το έργο του Πάνου Παπανικολαόυ και των συνεργατών του. Κλείνοντας αφιέρωσε το κομμάτι του στον αξιαγάπητο και πρόσφατα χειροτονηθέντα Αρχιμανδρίτη Μιχαήλ Γιαννακέλο που ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου.

Στο έργο και τους σκοπούς του Χοροδρώμενου αναφέρθηκε επιγραμματικά ο Πρόεδρος και χοροδιδάσκαλος του Πάνος Παπανικολάου, καλωσορίζοντας τον κόσμο.

Τις ευχές τους έδωσαν επίσης στον Σύλλογο εκπρόσωποι της Ελληνικής Βουλής, Αντιδήμαρχοι, αναπληρωτές Δήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι κι εκπρόσωποι Πολιτιστικών και Κοινωνικών Φορέων.

Στην συνέχεια η βραδιά κύλησε υπέροχα με μια εξαίσια παραδοσιακή ορχήστρα που ξεσήκωσε τον κόσμο για χορό μέχρι τις μικρές ώρες.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου