ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ: Αριστομένης Κανελλόπουλος, ένας ταλαντούχος νέος δημοσιογράφος από τον τόπο μας


 

Τo πρόσφατο Σαββατοκύριακο ήταν εξαιρετικό από κάθε άποψη. Ο καιρός πέρα από κάθε προσδοκία για την εποχή, οι εκδηλώσεις όλων των κοινωνικών φορέων της πόλης απόλυτα πετυχημένες και τα αποτελέσματα της Εθνικής Ομάδας Τένις με τη Ρουμανία για το DAVIS CUP, στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, θαυμάσια. 
Εμείς είχαμε έναν ακόμα λόγο να είμαστε ευχαριστημένοι κι αυτός δεν ήταν άλλος από την παρουσία του συνδημότη μας Αριστομένη Κανελλόπουλου, στο γήπεδο, με την ιδιότητα του δημοσιογράφου. Ο Αριστομένης ήταν διαπιστευμένος από την αθλητική ιστοσελίδα https://www.sn247.eu/ για να καλύψει, δημοσιογραφικά, τους αγώνες και τα κατάφερε με το παραπάνω. 
Το ρεπορτάζ του ήταν πληρέστατο, αποδεικνύοντας ότι ανήκει στην νέα γενιά των ταλαντούχων δημοσιογράφων και ασφαλώς περιμένουμε πολλά από αυτόν, γιατί αγαπάει τη δημοσιογραφία αλλά και τον τόπο μας. Αυτός είναι ο λόγος που θα μείνουμε στο πλευρό του και θα σας ενημερώνουμε για την προσπάθειά του, που πιστεύουμε ότι θα είναι απόλυτα πετυχημένη. 
Για του λόγου το αληθές διαβάστε το ρεπορτάζ του από τους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου και θα συμφωνήσετε, απόλυτα, μαζί μας: 
https://www.sn247.eu/2024/02/world-group-i-davis-cup.html?m=1

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου