Άκρως πετυχημένη και μαχητική η εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου Τριτέκνων Φυλής

Ασφυκτικά, από μέλη κι επισήμους γέμισε η εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου Τριτέκνων Φυλής, το πρωί της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου 2024.

Την εκδήλωση άνοιξε καλωσορίζοντας άπαντες, η Πρόεδρος του Συλλόγου Κλέλια Βαρβαρίγου περιστοιχισμένη από όλα τα δραστήρια μέλη του Δ.Σ.

Η Κλέλια, που λόγω του πανηγυρικού κλίματος δεν θέλησε να αναφερθεί εκτενώς στους αγώνες του Συλλόγου που μετράνε πάνω από δέκα χρόνια, αναφέρθηκε στο κυρίαρχο αίτημα που είναι η εξομοίωση των δικαιωμάτων των τριτέκνων με τους πολύτεκνους αλλά και στο μεγάλο ζήτημα του Δημογραφικού στη χώρα μας που χρήζει άμεσων και ουσιαστικών λύσεων μέσα από νομοθετικές παρεμβάσεις.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς στον σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε ότι ο Δήμος Φυλής έχει αποδείξει έμπρακτα την στήριξή του στους τρίτεκνους ικανοποιώντας διαχρονικά πάγια αιτήματα και δίνοντας παράλληλα τη δέσμευση ότι αυτό θα εξακολουθήσει να κάνει και με την ανανέωση της νέας θητείας.

Αυτή ακριβώς η στήριξη οδήγησε και τα μέλη του Συλλόγου να βραβεύσουν για την βοήθεια που έχουν προσφέρει τους Αντιδημάρχους Χρυσούλα Κουράση και Γιάννη Μαυροειδάκο καθώς και την πρώην Περιφερειακή Σύμβουλο Γιώτα Παππά που ένωσε τις δυνάμεις της Περιφέρειας με τον Δήμο Φυλής.

Η Πρόεδρος άλλωστε ευχαρίστησε από μικροφώνου με θερμά λόγια για την ολόπλευρη φροντίδα τους, τους Αντιδημάρχους Γιώργο Ραφτέλη, Μιχάλη Οικονομάκη και Γιώργο Αβράμη.

Μετά τις συγκινητικές βραβεύσεις τις ευχές τους έδωσαν στον Σύλλογο, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας, ο Βουλευτής Ν.Δ. Δυτικής Αττικής Ευάγγελος Λιάκος, ο Βουλευτής Κ.Κ.Ε Δυτικής Αττικής Νίκος Τσοκάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευτέρης Κοσμόπουλος, ο Αντιδήμαρχοι Θανάσης Σχίζας και Γιώργος Αβράμης, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Άνω Λιοσίων Γιώργος Μαρπίνης, η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Φυλής Αγγελική Παπαδάτου, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Βαγγέλης Παπαπαναγιώτου, η Τοπική Σύμβουλος Άνω Λιοσίων Αγγελική Γεωργίου, ο Τοπικός Σύμβουλος Ζεφυρίου Κώστας Ρίζος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ζωφριάς Ευαγγελία Κωβαίου και ο Οργανωτικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών με 3 τέκνα Ελλάδας (ΟΠΟΤΤΕ) και Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Περιστερίου και Δυτικού Τομέα Αττικής Χιστιανόπουλος Δημήτρης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση είχε 11 χορηγούς για τους οποίους έγινε ιδιαίτερη αναφορά καθώς και ανάλογα τυχερά δώρα για τα μέλη του Συλλόγου.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου