Ενός λεπτού σιγή τήρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Φυλής για την απώλεια του πρώην Δημάρχου Ζεφυρίου Γιάννη ΛάππαΕνός λεπτού σιγή για την απώλεια του πρώην Δημάρχου Ζεφυρίου Γιάννη Λάππα τήρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Φυλής το βράδυ της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου 2024.


Μιλώντας για την ζωή και τη δράση του ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ανέφερε τα εξής:

Ο Ιωάννης Λάππας γεννήθηκε στις 10-07-1947 στους Σοφάδες Καρδίτσας. Τέκνο της εσωτερικής μετανάστευσης εγκαταστάθηκε στο Ζεφύρι, που έκτοτε αποτέλεσε τη δεύτερη πατρίδα του.

Ασχολήθηκε από νωρίς με τα κοινά και εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Δημάρχου Κώστα Λιάρου.

Μετά το θάνατο του τελευταίου, εκλέχθηκε Δήμαρχος Ζεφυρίου, αξίωμα που διατήρησε μέχρι την 31-12-1998.

Το 2012 υπήρξε υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Αττικής.

Παρέμεινε ενεργός στα κοινά μέχρι τις δημοτικές εκλογές του 2019, στις οποίες έθεσε υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος.

Ο Γιάννης Λάππας ήταν φίλος μου, είχα μια πολύ καλή σχέση μαζί του και οι συμβουλές του αποτέλεσαν εφαλτήριο για πολλά θέματα του Δήμου Φυλής.

Άφησε στη ζωή τη σύζυγό του Καίτη και τις θυγατέρες του Μαρία και Ελένη.

Βίντεο

 

Ως προς το τυπικό μέρος θα τελεστεί Πολιτική Κηδεία, στο Πνευματικό Κέντρο Ζεφυρίου το μεσημέρι της Τετάρτης 28-2-2024 στις 13:00.

 Η οικογένεια θα προετοιμάσει ένα σύντομο και σεμνό αποχαιρετισμό κι εν συνεχεία, η σορός του να οδηγηθεί στη Ριτσώνα, για αποτέφρωση, σύμφωνα με την τελευταία επιθυμία του εκλιπόντος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου