Θερμή υποδοχή στον Δήμαρχο Φυλής από τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Χορέψετε – Χορέψετε”

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, το Διοικητικό Συμβούλιο τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου “Χορέψετε – Χορέψετε” που το απόγευμα της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου 2024 γέμισαν απ’ άκρη σ’ άκρη την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ζεφυρίου.

Την χοροεσπερίδα άνοιξε καλωσορίζοντας τον κόσμο η Πρόεδρος του Συλλόγου Ζωή Αρβανιτογιάννη, έχοντας στο πλευρό της, όλα τα φιλόξενα μέλη του Δ.Σ. Η Πρόεδρος ευχαρίστησε με θερμά λόγια τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και τον Αντιδήμαρχο Ζεφυρίου Γιάννη Μαυροειδάκο για την ολόπλευρη στήριξη τους αλλά και τον Τοπικό Σύμβουλο Κώστα Ρίζο που βρίσκεται πάντα κοντά τους.

Ο Δήμαρχος Φυλής στον επιγραμματικό χαιρετισμό του ευχήθηκε σε όλους και όλες να έχουν μια καλή χρονιά γεμάτη υγεία και χαρές τονίζοντας χαρακτηριστικά “Εδώ είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά σας”

Αυτό διαβεβαίωσε στη συνέχεια και ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μαυροειδάκος ο οποίος επεσήμανε ότι γίνεται καθημερινός αγώνας στο Ζεφύρι ενώ αναφορικά με τον Σύλλογο τόνισε ότι ο Δήμαρχος ικανοποίησε με μεγάλη χαρά και χωρίς δεύτερη σκέψη το αίτημα για την παραχώρηση Στέγης που από τούδε και στο εξής στην καρδιά της πόλης του Ζεφυρίου, στην “Ηρώων Πολυτεχνείου, θα φιλοξενεί την πλούσια δράση του “Χορέψετε – Χορέψετε”.

Στη συνέχεια, το μικρό χορευτικό του παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς, αναδεικνύοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον Σύλλογο.

Ακολούθησε γνήσιο γλέντι με καλό φαγητό και πολύ χορό.

Βίντεο και φωτογραφικό υλικό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου