Πετυχημένη και διεκδικητική η εκδήλωση του Συλλόγου Οικιστών ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΙΙ για την κοπή της Βασιλόπιτας 2024

Με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού μελών και φίλων πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 2 Μαρτίου 2024, η εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου Οικιστών ΓΕΝΙΜΜΑΤΑ ΙΙ σε εξοχική ταβέρνα της Φυλής.

Περιστοιχισμένος από όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Μπάμπης Στεργιανός απηύθυνε προσωπικές ευχαριστίες στη σημερινή Διοίκηση του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού για την δημιουργία και τη λειτουργία εντός του Οικισμού του Ιερού Ναΐσκου της Αγίας Μαρίνας, που αποτελούσε όνειρο ετών.

Ο Πρόεδρος ζήτησε επίσης να συνεχιστεί ευρύτερα η ανάπλαση και ο εξωραϊσμός του Οικισμού καθώς και την παροχή δωρεάν ηλεκτρικού ρεύματος όταν ξεκινήσει η λειτουργία του ενεργειακού προγράμματος του Δήμου Φυλής, έργο το οποίο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Τον Δήμο Φυλής εκπροσώπησαν μεταφέροντας τις ευχές του Δημάρχου Χρήστου Παππού, ο Δημοτικός Σύμβουλος Μηνάς Ζέρβας και ο Τοπικός Σύμβουλος Ζεφυρίου Κώστας Ρίζος.

Μετά τις ευχές η βραδιά κύλησε με λαχειοφόρο αγορά με εξαιρετικά δώρα από τους χορηγούς του Συλλόγου αλλά κι ένα γνήσιο γλέντι που κράτησε καλά ως τις μικρές ώρες.

Ακολουθεί το βίντεο του χαιρετισμού του Προέδρου του Συλλόγου Μπάμπη Στεργιανού

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου