Χαμόγελα και ευχές στην κοπή της πίτας του συλλόγου Επτανησίων Φυλής

Με ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά και με αισιοδοξία για το 2024 έκοψε, την Κυριακή 3 Μαρτίου, την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του ο σύλλογος Επτανησίων, στη στέγη που του παραχώρησε ο Δήμος Φυλής προκειμένου να στηρίξει το έργο του.

Η πρόεδρος του συλλόγου Κατερίνα Δελαπόρτα αφού καλωσόρισε τον κόσμο και τον ευχαρίστησε για την παρουσία του ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και ευχαρίστησε το Δήμο Φυλής για τη στήριξή του.

Τις ευχές του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και τους χαιρετισμούς του μετέφερε στους συμμετέχοντες στην εκδήλωση ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Αβράμης ο οποίος εξήρε το έργο του συλλόγου και τον συνεχάρη για τις δράσεις του, τονίζοντας πως ο Δήμος Φυλής παραμένει σταθερά στο πλευρό των ανθρώπων που εργάζονται για τον πολιτισμό και την ανάδειξη και διατήρηση της παράδοσης μας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν και ευχήθηκαν επίσης ο Αναπληρωτής Δημάρχου Μηνάς Ζέρβας, ο τοπικός σύμβουλος Κώστας Ρίζος, ο επικεφαλής της παράταξης “Αλλάζουμε” και Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Ρούσας, ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Διονύσης Βλάχος, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της περιοχής.

Την πίτα ευλόγησε ο π. Δημήτριος Βουτσάς από τον Άγιο Στυλιανό Ζεφυρίου.

 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου