Πρωτοβουλία του “Θεάτρου των Αλλαγών” για την ενίσχυση της βιβλιοθήκης της θεατρικής ομάδας του Δήμου Φυλής!

 Μια ευαίσθητη πρωτοβουλία εμπνευσμένη από το σημαντικό έργο της Σκηνοθέτιδας Στέλλας Νικολοθανάση στην Θεατρική Ομάδα και τα θεατρικά εργαστήρια του Δήμου Φυλής, ανέλαβε το “Θέατρο των Αλλαγών” και ο Διευθυντής του κ. Ευδόκιμος Τσολακίδης. 

Mε ανάρτησή στις σελίδες του στα social media, ζητά τη συγκέντρωση θεατρικών βιβλίων με στόχο την ενίσχυση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης αναφέροντας τα εξής:

Μαζεύουμε θεατρικά βιβλία για μικρούς και μεγάλους για να τα χαρίσουμε στην Δημοτική βιβλιοθήκη του δήμου Φυλής.

Η Στέλλα Νικολοθανάση είναι από το 2000 επικεφαλής της τοπικής θεατρικής ομάδας που εδρεύει στο Ζεφύρι και στην οποία συμμετέχουν 200 περίπου παιδιά, έφηβοι και ενήλικες!

Μέχρι την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 16:00 μπορείτε να φέρνετε τα βιβλία σας (θεατρικά έργα για μικρούς και μεγάλους, θεατρικό δοκίμιο και κάθε βιβλίο που αφορά στο θέατρο) στο Θέατρο των Αλλαγών (3ης Σεπτεμβρίου 19 2ος όροφος) στις εξής μέρες και ώρες:

Τρίτη, Τετάρτη Πέμπτη και Παρασκευή 15:00-22:00, Σάββατο 13:00-19:30 και Κυριακή 13:00-16:00

Σας ευχαριστούμε θερμά

Η Στέλλα Νικολοθανάση από την πλευρά της θέλησε να απευθύνει τις ευχαριστίες της, αναφέροντας τα εξής:

Εγώ προσωπικά και η Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Εύδοκιμο Τσολακίση (Evdokimos Tsolakidis) και το Το Θέατρο των Αλλαγών, για τη δοτικότητα και την υπέροχη πρωτοβουλία τους!

Στο Ζεφύρι της καρδιάς μας, εμείς κόντρα στις δυσκολίες και τις προκαταλήψεις "κάνουμε θέατρο για να πλουτίσουμε τους εαυτούς μας"!0 comments:

Δημοσίευση σχολίου