Έτοιμος για το μεγάλο άλμα στην καριέρα του ο Χρήστος Λούφης



Το έχουμε πει και δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε: Η περιοχή μας έχει πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό, που διακρίνεται και εκτός των διοικητικών ορίων του Δήμου Φυλής, γιατί διαθέτει προσόντα και ταλέντο.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα, στο χώρο της μουσικής είναι ο Χρήστος Λούφης, που, εδώ και χρόνια, ξεχωρίζει στη μουσική σκηνή. Κινείται στο χώρο του έντεχνου, αλλά και του παραδοσιακού τραγουδιού και αξιοποιεί τα μουσικά του βιώματα από τη βαλκανική μουσική δημιουργώντας πρωτότυπα μουσικά σχήματα.
Το πρόγραμμά του, εκτός από τα δικά του τραγούδια, περιλαμβάνει γνωστές διασκευές έντεχνων και λαϊκών τραγουδιών καθώς και παραδοσιακά κομμάτια και έχει φιλοξενηθεί σε γνωστούς χώρους όπως Σταυρός του Νότου, Ρυθμός Stage, Σφίγγα, ΙΛΙΟΝ plus, HollyWood stage αλλά και ανοιχτούς, όπως το Άλσος Περιστερίου, Δημοτικό θέατρο Αχαρνών «Μίκης Θεοδωράκης» κά.
Παράλληλα, χαρίζει στο κοινό εξαιρετικές ερμηνείες και κατά γενική παραδοχή βρίσκεται σε μια φάση ερμηνευτικής ωριμότητας που προεξοφλεί εκτόξευση στην καριέρα του.
Δημιουργικός και ακάματος εμφανίζεται, σχεδόν καθημερινά, ενώ είχαμε την ευκαιρία να τον θαυμάσουμε, πρόσφατα, σε εκδήλωση συλλόγου της περιοχής μας.
Συμπερασματικά, ο Χρήστος Λούφης αποτελεί κεφάλαιο για τον τόπο μας κι αυτό δεν είναι σχήμα λόγου, αλλά κοινή παραδοχή. Απολαύστε τον σε ένα δικό του τραγούδι:


 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου