Υψηλού επιπέδου νοσηλευτικές υπηρεσίες από τη νοσηλiasis, σε Άνω Λιόσια, Ζεφύρι, Φυλή


 

Τα επαγγέλματα υγείας είναι εκείνα με τη μεγαλύτερη κοινωνική προσφορά. Στην κυριολεξία ανθρωποκεντρικά, θέτουν στο επίκεντρό τους την αξία άνθρωπος, υπηρετώντας το πολυτιμότερο αγαθό του, που δεν είναι άλλο από την υγεία.
Κι αν τις περισσότερες φορές τα αντιμετωπίζουμε … χτυπώντας ξύλο, είναι αυτά που θα βρεθούν στο πλευρό μας τη δύσκολη στιγμή, που είτε έχει υπάρξει, είτε είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα υπάρξει. Η ευχή «σιδερένιος» δεν αρκεί, γιατί όλοι ξέρουμε ότι το ανθρώπινο σώμα, δηλ. ο ένας από τους δύο μεγάλους πόλους της υγείας (ο άλλος είναι ο νους) δεν είναι από σίδερο. Αποτελείται από φθαρτά υλικά και μια μεγάλη ποσότητα νερού.
Στις περισσότερες περιπτώσεις που αντιμετωπίζουμε προβλήματα υγείας, ο τρόπος αντιμετώπισης είναι η νοσηλεία σε νοσοκομείο, όπου υπάρχει εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και τεχνικά μέσα.
Υπάρχουν όμως περιπτώσεις χρόνιων παθήσεων, κατάκλισης ή δυσκολίας στη μετακίνηση, όπου ενδείκνυται η νοσηλεία κατ’ οίκον. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο ασθενής χρειάζεται τη βοήθεια μιας οργανωμένης μονάδας που να του παρέχει, σε καθημερινή βάση, νοσηλευτικές υπηρεσίες.
Σε αυτό ακριβώς ειδικεύεται η νοσηλiasis , μια μονάδα υγείας της περιοχής μας, που με έδρα τα Άνω Λιόσια καλύπτει το σύνολο του Δήμου Φυλής, δηλαδή το Ζεφύρι και τη Φυλή. Οι εξειδικευμένοι άνθρωποί της δίνουν, με τον επαγγελματισμό και τις γνώσεις τους, χείρα βοηθείας σε ασθενείς χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν από το σπίτι τους. Προσφέρουν πληθώρα νοσηλευτικών υπηρεσιών όπως αιμοληψίες, ενδοφλέβια χορήγηση φαρμάκων και ορών, κατακλίσεις, τραύματα περιποίηση και αλλαγές, στομίες, περιποίηση κολοστομίας, ουρητηροστομίας, τοποθέτηση ουροκαθετήρα, αλλαγή ουροκαθετήρα, φλεβοκεντήσεις, τοποθέτηση περιφερειακού φλεβοκαθετήρα, καθετηριασμό ουροδόχου κύστης, ενέσεις, παρεντερική σίτιση, υποκλυσμό χαμηλό και υψηλό, εκπαίδευση φροντιστών, λουτρό καθαριότητας, πώληση παραϊατρικών και ορθοπεδικών προϊόντων.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τα γραφεία της νοσηλiasis στην Πλατεία Μητροπόλεως, δηλαδή στη «μικρή» Πλατεία των Άνω Λιοσίων (Μητροπόλεως 19), τηλεφωνείστε στο 2102473703 ή στο κιν. 6971988804, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.nosiliasis.com ή στείλτε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@nosiliasis.com.
Οι άνθρωποι της νοσηλiasis είναι έτοιμοι να σας εξηγήσουν τα πάντα και να σας βοηθήσουν να πάρετε τις σωστές αποφάσεις, στο πλαίσιο των οδηγιών που σας έχουν δώσει οι θεράποντες ιατροί σας.
Γιατί η υγεία μας είναι ανεκτίμητη και για την προστασία της πρέπει, πάντα, να απευθυνόμαστε στους καλύτερους!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου