Φροντίδα των κυριών του ΚΑΠΗ από τους σπουδαστές των ΕΠΑΛ Άνω Λιοσίων

Δύο γενιές συναντήθηκαν για μια ακόμη φορά στα ΚΑΠΗ του Δήμου Φυλής για μια όμορφη δράση στοργής και φροντίδας από σπουδαστές του ΕΠΑΛ Άνω Λιοσίων.
Πιο συγκεκριμένα μαθήτριες του ΕΠΑΛ Άνω Λιοσίων πραγματοποίησαν καθαρισμό προσώπου αλλά και χτενίσματα στις κυρίες των ΚΑΠΗ του Δήμου Φυλής και στις τρεις Δημοτικές Κοινότητες Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Φυλής.


Οι τρεις Πρόεδροι των ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων Μαρίνος Σαρλάς, Ζεφυρίου Θανάσης Σχίζας και Φυλής Σταμάτης Αβράμης εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού καθώς και τις δικές τους στις μαθήτριες για την ευαισθησία και την φροντίδα τους, προς τις κυρίες των ΚΑΠΗ. Με θερμά λόγια ευχαρίστησαν επίσης, την Διευθύντρια του ΕΠΑΛ Χριστίνα Χρονοπούλου, τον Συντονιστή – Τομεάρχη Υγείας Πρόνοιας και Ευεξίας Γρήγορη Γιορδάση, την καθηγήτρια Κομμωτικής Ειρήνη Νικητοπούλου την καθηγήτρια αισθητικής Βαία Οικονομίδου καθώς και την Προϊσταμένη των ΚΑΠΗ Φυλής Ειρήνη Αλυματήρη, που για μια ακόμη φορά ανέλαβαν την όμορφη και χρήσιμη πρωτοβουλία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου