Επίσκεψη εκπροσώπων από κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης υποδέχτηκε η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής ως επικεφαλής του επισιτιστικού Προγράμματος ΤΕΒΑ

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ

Στις 11/04/2024, ο Δήμος Φυλής ως leader της ΚΣ Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με τη Διαχειριστική Αρχή του ΤΕΒΑ δέχτηκε επίσκεψη από εκπροσώπους από διάφορα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα πλαίσια του προγράμματος Community of Practice on Material Support (CoP) και διοργανώθηκε επιτόπια εκδήλωση με τίτλο «Συμμετοχή της ομάδας στόχου από τη λήψη αποφάσεων έως και την παροχή υποστήριξης». Έγινε ενημέρωση στους παρευρισκομένους για τις ακολουθούμενες διαδικασίες της Κοινωνικής Υπηρεσίας για την κάλυψη των αναγκών των ωφελουμένων, ώστε η λήψη των αποφάσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης να φτάσουν μέχρι και την υλοποίηση τους.

Ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, κ. Ιωάννης Τέγος, υπογράμμισε ότι ο Δήμος Φυλής και το προσωπικό της Κοινωνικής Υπηρεσίας προσπαθούν αδιάλειπτα έτσι ώστε η υλοποίηση των αποφάσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η ορθή τήρηση των διαδικασιών από το σύνολο των εμπλεκομένων ώστε να καταφέρουν να καλύψουν το μέγιστο δυνατό των αναγκών των ωφελουμένων στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του προγράμματος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου