Ξεκαρδιστική «Ιφιγένεια εν γένει ...tragic» από τη θεατρική Ομάδα του Δήμου Φυλής με απανωτά sold out

 
Πλημμύρισε με θεατές η Θεατρική Σκηνή του Δήμου Φυλής και στις τέσσερις παραστάσεις της Θεατρικής Ομάδας του Δήμου, με το έργο της Λίλιαν Δημητρακοπούλου "Ιφιγένεια εν γένει ...tragic".

Οι θεατές που κατάφεραν να εξασφαλίσουν από νωρίς προσκλήσεις (οι οποίες εξαντλήθηκαν από την πρώτη εβδομάδα που κυκλοφόρησαν) 
αγκάλιασαν με απίστευτο ενθουσιασμό και αγάπη, το νέο εγχείρημα της Θεατρικής Ομάδας σε διδασκαλία – σκηνοθεσία Στέλλας Νικολοθανάση.

Στην πρεμιέρα παρέστη ο αναπληρωτής Δήμαρχος σε θέματα Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Μαυροειδής που πάντα στηρίζει ολόπλευρα την Ομάδα.

Ανάμεσα στο πολυπληθές κοινό που γέλασε με την ψυχή του και καταχειροκρότησε την προσπάθεια της Θεατρικής Ομάδας, βρέθηκαν επίσης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Φυλής Αργύρης Αργυρόπουλος, η πολιτευτής της Ν.Δ. και πρώην Αντιδήμαρχος Τζένη Μπάρα, η πρώην Περιφερειακή Σύμβουλος Δυτικής Αττικής Παναγιώτα Παππά, ο Ειδικός Συνεργάτης Δημάρχου Αποστόλης Βαδεβούλης και πολλοί διαχρονικοί αλλά και νέοι φίλοι της Θεατρικής Ομάδας, από την τοπική κοινωνία.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι κάποιοι θεατές ήρθαν από την Νίκαια, την Ηλιούπολη, την Ελευσίνα, τον Πειραιά, τον Μαραθώνα και άλλες περιοχές της Αττικής.

Επειδή πολλοί δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη  πρόσκληση (και ας προστέθηκαν επιπλέον 30 καθίσματα), η παράσταση θα επαναληφθεί και το φθινόπωρο στην Θεατρική Σκηνή του Δήμου, όπως επίσης και σε εκδηλώσεις άλλων Δήμων, όπως του Ιλίου και του Περιστερίου.

Περισσότερα για την παράσταση και την θεατρική Ομάδα του Δήμου Φυλής στην ιστοσελίδα

https://theatrofylos.blogspot.com/


Ακολουθεί το ενημερωτικό φυλλάδιο με τους συντελεστές της παράστασης και φωτογραφικά στιγμιότυπα με τη ματιά του Παύλου Χριστοδουλή.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου