Πρεσβευτές του Δήμου Φυλής η Βίνα Ασίκη και το χοροθέατρο ΑΜΥΝΑ - Προκάλεσαν ενθουσιασμό και μεγάλη χαρά στην καλοκαιρινή γιορτή του ΕΠΑ Πειραιά

 Σε μια βραδιά γεμάτη αγάπη και συγκίνηση όπου η Βίνα Ασίκη κατάφερε να ενσωματώσει στην παράσταση (μετά από πολλές πρόβες στο χώρο τους) τα παιδιά της στέγης με το χοροθέατρο.

Η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά "Ο Καλός Ποιμήν" λειτουργεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Δικαιοσύνης με διευθύντρια την κυρία Αγγελική Κουζούμη που φημίζεται για την αγάπη και την αφοσίωση της στα παιδιά και στη Δομή όλα αυτά τα χρόνια.

Την σημαντική εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ανώτατοι δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί, Βουλευτές, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, γιατροί, εκπαιδευτικοί, εκπρόσωποι σημαντικών δομών και κοινωνικών φορέων και βέβαια η αδερφή της Βίνας, θαυμάστρια του χοροθεάτρου και εξαιρετική ηθοποιός Νατάσα Ασίκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η ΕΠΑ Πειραιά έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην παρουσία της "Άμυνας" (που κατά γενική ομολογία ενθουσίασε κοινό και παιδιά) με τα παρακάτω λογία: "Πολλή χαρά στους καλεσμένους και στα παιδιά μας, έδωσαν με την εξαιρετική εμφάνιση τους ή αγαπημένη ηθοποιός, Βίνα Ασίκη και το βραβευμένο από το Υπουργείο Παιδείας χοροθέατρο" ΑΜΥΝΑ" του Δήμου Φυλής".

Στο τέλος της εκδήλωσης η καλλιτεχνική διευθύντρια, σκηνοθέτις και αγαπημένη ηθοποιός Βίνα Ασίκη, αφού ευχαρίστησε τον συνεργάτη της και διευθυντή του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Βαγγέλη Μαστοράκη, μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου Φυλής κου Χρήστου Παππού και της αντιδημάρχου κας Χρυσούλας Κουραση και τα θερμά τους συγχαρητήρια για το θεάρεστο έργο της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά.

Λίγες μέρες μετά την εκδήλωση η ΕΠΑ απέστειλε ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Χρήστο Παππού εκφράζοντας την επιθυμία η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί. 

Μπράβο σε όλους σας!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου