Κατεπείγουσα σύσταση Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας για λόγους ασφαλείας

 

Σύσταση στους συνδημότες μας να αποφεύγουν, για λόγους ασφαλείας, το παρκάρισμα και στις δύο πλευρές του δρόμου, απευθύνει ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μιχάλης Οικονομάκης. 
Η σύσταση ισχύει για όλες τις εποχές του έτους, αλλά, ειδικά, για τις περιόδους με χιονόπτωση και κίνδυνο πυρκαγιάς, όπως αύριο Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024, ώστε να διασφαλίζεται η προσέγγιση των οχημάτων παροχής βοήθειας. Αφορά, ιδιαίτερα, περιοχές με πολύ στενό οδικό δίκτυο και ανωφέρειες, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη συνοικία της Ζωφριάς Άνω Λιοσίων. 
«Πρέπει, όλοι μας, να εξασφαλίζουμε την πρόσβαση στα πυροσβεστικά και εκχιονιστικά οχήματα, αλλά και γενικότερα, σε κάθε όχημα που χρησιμοποιείται για την παροχή βοήθειας προς το κοινωνικό σύνολο. Στις περισσότερες περιπτώσεις επείγουσας επέμβασης από τις αρχές, η απώλεια χρόνου μπορεί να αποβεί μοιραία. Βοηθώντας το κοινωνικό σύνολο βοηθάμε και τους εαυτούς μας, γιατί μπορεί να είμαστε εμείς εκείνοι που θα χρειαστούν επείγουσα βοήθεια», εξηγεί ο Μιχάλης Οικονομάκης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου