Με νοσταλγικές “νότες “ από επαγγέλματα μια άλλης εποχής η καλοκαιρινή γιορτή των Παιδικών – Βρεφικών Σταθμών Φυλής

 
“Νότες” παράδοσης και στιγμές νοσταλγίας έζησαν όλοι εκείνοι που το απόγευμα της Τρίτης 18 Ιουνίου 2024, βρέθηκαν στο “Λιβάδι” της Δημοτικής Ενότητας Φυλής, για την καλοκαιρινή γιορτή των Βρεφικών – Παιδικών Σταθμών.

Τα σκετς των παιδιών που συμμετείχαν με χαρά και με την πολύτιμη στήριξη των παιδαγωγών τους , περιλάμβαναν επαγγέλματα που χάθηκαν ή χάνονται στο πέρασμα του χρόνου όπως ο Λατερναζτής, ο Καστανάς, ο Λούστρος, ο Βαρελάς, ο Κανατάς, ο Καρεκλάς, οι Πλανόδιοι Πωλητές (Παγωτατζής, μανάβης), Πεταλωτής κ.α.

Κοντά στα παιδιά, τους γονείς , το προσωπικό και τους παιδαγωγούς των Παιδικών Σταθμών, βρέθηκε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο Αναπληρωτής Δημάρχου Παιδικών – Βρεφικών Σταθμών της Δημοτικής Κοινότητας Φυλής Δημήτρης Πουλιάσης, που έδωσαν τις θερμές ευχές τους σε όλους για ένα όμορφο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι.

Τις ευχές τους έδωσαν επίσης χαρίζοντας στα παιδιά το θερμό τους χειροκρότημα, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φυλής Μίλτος Παπαδήμας, οι Αντιδήμαρχοι Σταμάτης Σερέπας και Σταύρος Κατσίλας, οι αναπληρωτές Δήμαρχοι Γιώργος Μαυροειδής , Μαρίνος Σαρλάς και Μιχάλης Καλογερόπουλος και οι Τοπικοί Σύμβουλοι Ευάγγελος Τσεβάς και Γιώργος Ρόδης.

ΒΙΝΤΕΟ της εκδήλωσης και φωτογραφικό υλικό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου