Στην πλατεία Άνω Λιοσίων χτύπησε δυνατά το Σάββατο η καρδιά της Κρήτης


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 15 Ιουνίου, στην κεντρική πλατεία των Άνω Λιοσίων η εκδήλωση που οργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος Κρητών “Η Μεγαλόνησος” με τη στήριξη του Δήμου Φυλής.

Η πρόεδρος του συλλόγου Ντίνα Στεφανουδάκη αφού καλωσόρισε τον κόσμο, ευχαρίστησε θερμά τον Αναπληρωτή Δημάρχου σε θέματα Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Μαυροειδή για τις νέες στολές που πρόσφατα εξασφάλισε για τα παιδιά του συλλόγου.

“Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Μαυροειδή που ανταποκρίθηκε στις ανάγκες μας και φρόντισε ο ίδιος να αποκτήσουμε τις νέες στολές. Το ενδιαφέρον του είναι συγκινητικό και για μια ακόμη φορά απέδειξε πως τηρεί τις υποσχέσεις του και τον ευχαριστούμε για αυτό” είπε η κ. Στεφανουδάκη και προσέθεσε “ ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στο Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού για τη βοήθειά του ώστε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση”.

Η πρόεδρος του συλλόγου Κρητών προανήγγειλε ακόμη την πραγματοποίηση μιας εκδρομής το επόμενο χρονικό διάστημα και την επίσπευση των εκλογών για το νέο Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, που θα πραγματοποιηθούν το Σεπτέμβριο αντί για το Δεκέμβριο.

Ο Δήμαρχος Φυλής έδωσε συγχαρητήρια στην πρόεδρο και το ΔΣ του συλλόγου Κρητών Άνω Λιοσίων για τις δράσεις του και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι σε όλους.

Ο Αναπληρωτής Δημάρχου σε θέματα Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Μαυροειδής επεσήμανε πως ο σύλλογος Κρητών “αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι του πολιτιστικού παζλ του Δήμου που αγκαλιάζει ο Δήμαρχος και όλος ο Δήμος” και ευχαρίστησε για την όμορφη βραδιά.

Συγχαρητήρια στο σύλλογο για το έργο του έδωσε και ο Βουλευτής Δ. Αττικής Βαγγέλης Λιάκος που παρέστη και χαιρέτησε στην εκδήλωση.

Το χορό άνοιξαν θεαματικά τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου και ακολούθησε γνήσιο παραδοσιακό κρητικό γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Βίντεο και φωτογραφικό υλικό

Ντίνα Στεφανουδάκη Πρόεδρος συλλόγου Κρητών Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς Αναπληρωτής Δημάρχου Γιώργος Μαυροειδής Χορευτικό συλλόγου Κρητών0 comments:

Δημοσίευση σχολίου