Τη διακεκριμένη χειρουργό μαστολόγο και υποψήφια Ευρωβουλευτή με τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς

Τη διακεκριμένη γυναικολόγο – χειρουργό – μαστολόγο και υποψήφια Ευρωβουλευτή με τους “ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ” του Ανδρέα Λοβέρδου, Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς την καλωσόρισε στο γραφείο του, της ευχήθηκε καλή επιτυχία στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και την ενημέρωσε σχετικά με την στενή σχέση και της επιδιώξεις του Δήμου Φυλής με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Της γνωστοποίησε ότι ο ίδιος είναι Πρεσβευτής της Ευρωπαϊκής Κλιματικής Συνθήκης στην Ελλάδα, Εκπρόσωπος και μέλος του δικτύου «Building Europewith Local Councilors» και Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. του Διευρωπαϊκού Δικτύου ELISAN.

Αναφερόμενος στις περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες του Δήμου Φυλής τόνισε τη σημασία της ενεργειακής και υδρολογικής αυτοτέλειας του Δήμου για τους δημότες. Επεσήμανε ακόμα ότι ο Δήμος Φυλής έχει δεσμευθεί στο πλαίσιο της «Διακήρυξης της Βενετίας», ώστε να συμμετάσχει στην υλοποίηση της «Νέας Ατζέντας Βιώσιμης Ανάπτυξης 2030» του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (Ο.Η.Ε.). Παράλληλα, ήταν από τους πρώτους που υπέγραψε το Χάρτη για την προσαρμογή της Ε.Ε. στην Κλιματική Αλλαγή.

Από την πλευρά της η Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα εξέφρασε την εκτίμησή της στο πρόσωπο του, επισημαίνοντας ότι γνωρίζει από πρώτο χέρι το διαχρονικό του έργο καθώς με τον Δήμο Φυλής έχει ισχυρούς δεσμούς μέσα από τη δράση της ως Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας.

Πρόσθεσε επίσης πως είναι ανοιχτή σε προτάσεις και διατεθειμένη να κάνει το καλύτερο δυνατό για τη θέση της Ελλάδος και κατ' επέκταση των Δήμων της απέναντι στην Ευρώπη και να παλέψει για τα δικαιώματα των πολιτών της, εφόσον εκλεγεί.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου