Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για τη Μάνα που συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Ζωφριάς και ο Δήμος Φυλής

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσικοχορευτική εκδήλωση αφιερωμένη στη Μάνα, που συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Ζωφριάς και ο Δήμος Φυλής το Σάββατο 8 Ιουνίου 2024, στο θεατράκι «Βορεινό», στη Ζωφριά.

Τις ευχές του για Καλό Καλοκαίρι, πάντα με υγεία, αγάπη, ευτυχία και χαμόγελο, απηύθυνε στο κοινό που κατέκλυσε το θεατράκι «Βορεινό», στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, διαβεβαιώνοντας το Σύλλογο και τους κατοίκους της Ζωφριάς ότι ο Δήμος θα είναι πάντα στο πλευρό τους.

Στη άψογη συνεργασία του Συλλόγου με τη Διοίκηση του Δήμου, αναφέρθηκε στο καλωσόρισμά της η Πρόεδρος του Συλλόγου Ζωφριάς, Ευαγγελία Κωβαίου, τονίζοντας ότι η επιτυχία της συνεργασίας αυτής στηρίζεται στην αλληλοεκτίμηση και τον αλληλοσεβασμό και ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστος Παππού «που στηρίζει τον πολιτισμό και τον αθλητισμό στην πόλη μας».

Η Ευαγγελία Κωβαίου ευχαρίστησε θερμά επίσης τον Αναπληρωτή Δημάρχου σε θέματα Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργο Μαυροειδή, για τη στήριξη του στο Σύλλογο, καθώς και την Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Φυλής, Χρυσούλα Κουράση, για τη διαρκή στήριξή της σε νομικά θέματα, από την ίδρυση του Συλλόγου. Θερμές ευχαριστίες απηύθυνε επίσης προς όλους όσοι συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Τις ευχές του στο Σύλλογο και στο έργο της Αργυρώς Σπηλιοπούλου ως χοροδιδάσκαλος του Συλλόγου, έδωσε ο Αναπληρωτής Δημάρχου σε θέματα Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Μαυροειδής, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους Καλό Καλοκαίρι.

Η εκδήλωση περιελάμβανε αφηγήσεις, απαγγελίες, δρώμενο και παραδοσιακούς χορούς από τα μέλη και τα χορευτικά του Συλλόγου Ζωφριάς. Οι αφηγήσεις, τα αποσπάσματα που διαβάστηκαν, τα τραγούδια και οι χοροί είχαν όλα θέμα τη μάνα. Στην εκδήλωση συμμετείχε επίσης χορευτικό από τα Πατήσια.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε από το Σύλλογο Ζωφριάς η χοροδιδάσκαλος Αργυρώ Σπηλιοπούλου. Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο Δήμαρχος Φυλής, ο οποίος τη συνεχάρη για το σημαντικό έργο της στο Σύλλογο Ζωφριάς. Το θέμα της εκδήλωσης ήταν δικής της εμπνεύσεως, ενώ η ίδια επιμελήθηκε την εκδήλωση.

Βίντεο από την εκδήλωση και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου