Διακρίσεις για την πάλη των Άνω Λιοσίων στους Μεσογειακούς

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Με το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας των 63 κιλών, θα επιστρέψει από του Μεσογειακούς Αγώνες που διεξάγονται στη Μερσίνα της Τουρκίας, η αθλήτρια του ΑΟ Άνω Λιοσίων «ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ»,  Αγόρω Παπαβασιλείου.
Δεν ήταν η μόνη διάκριση της Εθνικής Ομάδας, που προπονεί ο προπονητής της ομάδας των Άνω Λιοσίων, Ανδρέα Χριστοδουλάκης.
Η Μαρία Πρεβολαράκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο της κατηγορίας των 55 κιλών. Η «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2013 σημείωσε τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο για την πάλη στη διοργάνωση της Μερσίνας. 
Η Μαρία Λουίζα Βρυώνη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας των 72 κιλών. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν μπόρεσε να κάνει κάποια νίκη στον round robin όμιλο, ωστόσο λόγω της μικρής συμμετοχής βρέθηκε στο βάθρο των νικητριών της κατηγορίας. Τέλος η Ευδοξία Παυλίδου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 51 κιλά.  



4 σχόλια: Γράψτε το σχόλιο σας...

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΝΙΚΗ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΠΡΕΒΟΛΑΡΑΚΗ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ........ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.........Η ΔΕ ΜΑΡΙΑ ΛΟΥΙΖΑ ΒΡΥΩΝΗ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ......ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΔΩΣΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΕΙ .........ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΠΑΛΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ........ΔΙΟΤΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΘΥΣΙΕΣ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΛΟΥΙΖΑ ΒΡΥΩΝΗ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. gia akoma mia fora exw na pw ena megalo mpravo toso sta koritsia oso kai ston kurio andrea kai eis anwtera paidia !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή