Αισιοδοξία Μπουραΐμη για τις πληρωμές, αλλά…

Β. ΤΑΤΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
Την εκτίμηση ότι μέχρι την Τετάρτη, 10 Ιουλίου, θα έχει λυθεί το πρόβλημα της καταβολής των αντισταθμιστικών της Χωματερής, από την οποία εξαρτάται η μισθοδοσία του προσωπικού, εκφράζει η Διοίκηση του Δήμου Φυλής. Μεταφέροντας τις απόψεις της στη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας, 8 Ιουλίου, ο Γενικός Γραμματέας Βασίλης Ταταρόπουλος τόνισε ότι το πρόβλημα οδεύει στη λύση του. Δεν παρέλειψε ακόμα να εκφράσει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της Διοίκησης του Δήμου Φυλής προς τους σχολικούς φύλακες και τους Δημοτικούς Αστυνομικούς, οι οποίοι κινδυνεύουν να τεθούν σε διαθεσιμότητα. 
Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι στη Γενική Συνέλευση δεν συζητήθηκε αναλυτικά η καθυστέρηση στη μισθοδοσία, επειδή κυριάρχησε η διαθεσιμότητα, παράγοντες του σωματείου εκφράζουν επιφυλάξεις, απέναντι στην αισιόδοξη εικόνα που παρουσιάζει η Διοίκηση του Δήμου Φυλής στο θέμα της μισθοδοσίας. «Φυσικά όλοι ευχόμαστε να έχουν βάση οι εκτιμήσεις της Διοίκησης του Δήμου. Ωστόσο, οι ενδείξεις δε δικαιολογούν μεγάλη αισιοδοξία. Το θέμα προφανώς εξαρτάται από την υπογραφή του Περιφερειάρχη Γιάννης Σγουρού, ο οποίος όμως επικαλείται νομικό πρόβλημα. Επιπρόσθετο εμπόδιο στην όλη υπόθεση είναι οι τεταμμένες σχέσεις του Περιφερειάρχη με τη Διοίκηση του Δήμου Φυλής. Αδυνατούμε να κατανοήσουμε πως θα ξεπερασθούν αυτά τα εμπόδια», εξήγησαν στο ΦΥΛΑΡΧΟ. Σε ερώτηση αν σε περίπτωση που η αισιοδοξία της Διοίκησης δεν επαληθευτεί, επίκεινται αγωνιστικές κινητοποιήσεις, οι παράγοντες του Σωματείου εξέφρασαν προβληματισμό, λόγω της συγκυρίας με τη διαθεσιμότητα. «Είναι δύσκολο να κάνεις αγώνα για την καθυστέρηση στις πληρωμές όταν υπάρχουν συνάδελφοι που κινδυνεύουν. Αυτή τη στιγμή προέχει η αντιμετώπιση του προβλήματος αυτού», κατέληξαν.

1 σχόλιο: Γράψτε το σχόλιο σας...

  1. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως ο κάθε Δήμαρχος μέχρι τώρα συναρτά την είσπραξη των αντισταθμιστικών με την καταβολή των μισθών. Ποιος δουλεύει ποιόν; Αν τα αντισταθμιστικά μας τα έδιναν για να πληρώνουμε μισθούς, δεν θα τα έλεγαν αντισταθμιστικά αλλά μισθοδοσία σκουπιδιών.
    Και για θυμήσου! πριν λίγα χρόνια ο τότε Δήμαρχος Παπαδήμας, μήνυσε μια εφημερίδα γιατί τον είχε χαρακτηρίσει Δήμαρχο των σκουπιδιών. Επιτέλους κάτοικοι Φυλής ξυπνήστε και αρχίστε να σκέπτεστε ποιοι και γιατί σας κοροϊδεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή