Οι εργαζόμενοι έδωσαν τη λύση, λέει ο Βάβουλας

Ο Κώστας Βάβουλας, στη δεξιά άκρη της φωτογραφίας, τα λέει με το Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Πάντζα, στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, πριν από την έναρξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης των απορριμμάτων (ΕΔΣΝΑ)
Στη δυναμική παρουσία των εργαζομένων στην Περιφέρεια Αττικής, αποδίδει τη διασφάλιση των δεδουλευμένων τους, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Βάβουλας. Ο Δημοτικός Σύμβουλος, που έδωσε το παρών στην Περιφέρεια, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η έντονη παρουσία των εργαζομένων Δήμου Φυλής προκάλεσε, εκτός από τον εκνευρισμό του Περιφερειάρχη κ. Σγουρού, την απόδοση 4,5 εκατομμυρίων ευρώ, που είναι μέρος των αντισταθμιστικών για τη διαχείριση των απορριμάτων που γίνεται στο δήμο Φυλής.
Δόθηκε, λοιπόν, ανάσα στους ταλαιπωρημένους εργαζόμενους, που παρέμεναν απλήρωτοι επί σχεδόν 2 μήνες. Η λύση στο αδιέξοδο δόθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο που ανέστειλε την απόφασή του για το δήμο Λαγκαδά και έτσι, μετά την πίεση που ασκήθηκε και στον Περιφερειάρχη κ. Σγουρό, ο ίδιος αναγκάστηκε να αποδώσει το συγκεκριμένο κονδύλι των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ.
Παρόντες στη διαμαρτυρία των εργαζομένων, εκφράζοντας τη συμπαράσταση τους, ήταν ο βουλευτής Περιφέρειας Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάντζας, και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και μέλος της νομαρχιακής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αττικής, Κώστας Βάβουλας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου