Τίποτα για την ταμπακιέρα στη συνάντηση Σγουρού-Μπουραΐμη

Από τη συνάντηση του Γιάννη Σγουρού με το Δημήτρη Μπουραΐμη
Τίποτα δεν ανακοινώθηκε για το φλέγον θέμα των αντισταθμιστικών, από την καταβολή των οποίων εξαρτάται η μισθοδοσία του Δήμου Φυλής, μετά τη συνάντηση του Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού, με το Δήμαρχο Φυλής Δημήτρη Μπουραΐμη, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου. Στο σχετικό Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας ΚΛΙΚ ΕΔΩ αναφέρονται τα εξής:

Συνάντηση εφ’ όλης της ύλης είχε σήμερα στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Αττικής & Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ, Γιάννης Σγουρός, με το Δήμαρχο Φυλής, Δημήτρη Μπουραΐμη.Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναλύθηκαν διεξοδικά όλα τα προβλήματα που υπάρχουν στη διαχείριση των απορριμμάτων, τα οικονομικά προβλήματα και οι οφειλές του Συνδέσμου προς το Δήμο Φυλής, καθώς και η εξασφάλιση της ομαλής καθημερινής λειτουργίας του ΧΥΤΑ.
Τόσο ο Περιφερειάρχης Αττικής όσο και ο Δήμαρχος Φυλής συμφώνησαν ότι η πρώτη προτεραιότητα όλων είναι η απρόσκοπτη συνέχιση της Υγειονομικής Ταφής των απορριμμάτων και η προστασία της Δημόσιας Υγείας. Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, δήλωσε:
«Οι πολίτες της Αττικής μας έχουν εκλέξει για ένα και μόνο λόγο: για να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα. Η Αττική των 5 εκ. πολιτών δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει με τα σκουπίδια στους δρόμους, ούτε για μια μέρα.Με την υγεία των πολιτών δεν παίζουμε.Με συνεργασία, αλληλοκατανόηση και αποφασιστικότητα καταβάλλουμε προσπάθεια, προκειμένου να επιτύχουμε ένα διπλό στόχο: και την ομαλή διαχείριση της καθημερινότητας να εξασφαλίσουμε αλλά και υποδομές σύγχρονες, περιβαλλοντικά αναγκαίες και οικονομικά ωφέλιμες να δρομολογήσουμε για τις επόμενες γενιές.
Σήμερα, μετά από συνεργασία που είχαμε με το Δήμαρχο είμαι περισσότερο αισιόδοξος για την επίλυση των προβλημάτων που είναι, όντως, πάρα πολλά. Προβλήματα που κληρονομεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρώτου και δευτέρου βαθμού και για δεκαετίες η Πολιτεία είτε αγνοούσε, είτε δεν είχε το σθένος και την πολιτική βούληση να αντιμετωπίσει και τα έκρυβε κάτω από το χαλί».

1 σχόλιο: Γράψτε το σχόλιο σας...

  1. Για την δική μας υγεία σκασίλα τους. Καλά να πάθουμε που ψηφίζουμε ανθρώπους σαν αυτούς. Αλλά αφού έχουμε εξαρτήσει το μισθολόγιο ενός Δήμου από τα σκουπίδια (Για άλλη μια φορά αναρωτιέμαι αλλά απάντηση καμία) οι άλλο Δήμοι που δεν έχουν χωματερές πως πληρώνουν τους υπαλλήλους τους ρε παιδιά; Θα ξυπνήσετε επιτέλους να τους στείλετε εκεί που τους πρέπει η θα τους ξαναψηφίσετε για να εξασφαλίσετε το 300αρι της δίμηνης σύμβασης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή