Στον αγώνα για την Παιδεία, εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΕΠΑΝΩ, από τη συγκέντρωση του Σαββάτου, 13 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη"  και ΚΑΤΩ από τη συγκέντρωση έξω από το 3ο Λύκειο στη Λεωφόρο Φυλής 
Συνεχίζουν μαχητικά τον αγώνα για την Παιδεία καθηγητές και μαθητές. Σε τοπικό επίπεδο, μετά τη συγκέντρωση του Σαββάτου 13 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αχαρνών, όπου οι καθηγητές έδωσαν το στίγμα των κινητοποιήσεών τους στους κοινωνικούς φορείς, η προσπάθεια ενημέρωσης της κοινής γνώμης συνεχίστηκε το πρωί της Τρίτης, 17 Σεπτεμβρίου. Καθηγητές, μαθητές και γονείς πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από το 3ο Λύκειο, όπου αναρτήθηκαν πανώ κι από άλλα σχολεία. Ταυτόχρονα οι μαθητές μοίρασαν φυλλάδια στους διερχόμενους και στους οδηγούς, ενημερώνοντάς τους για τις θέσεις τους για την Παιδεία. Οι κινητοποιήσεις αναμένεται να κλιμακωθούν τις επόμενες μέρες. 

1 σχόλιο: Γράψτε το σχόλιο σας...

  1. Οι κύριοι καθηγητές αν θέλουν να λέγονται παιδαγωγοί, να μην εμπλέξουν τα παιδιά στις κινητοποιήσεις τους. Να πείσουν την κοινωνία ότι τα κίνητρά τους δεν είναι μόνο οικονομικά και ότι παλεύουν για πραγματική παιδεία με σοβαρές θέσεις και έτσι θα έχουν συμμάχους όλους μας. Όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού και δεν πείθουν κανένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή