Όχι στο άνοιγμα των μαγαζιών τις Κυριακές, λένε οι επαγγελματίες

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΟΥΜΠΡΗΣ
Την αντίθεσή του στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές εκφράζει με επιστολή προς την Περιφέρεια Αττικής, η Ένωση Ε.Β.Ε Άνω Λιοσίων Ζεφυρίου. Στην επιστολή, που υπογράφει ο Πρόεδρος Γιάννης Τσιουμπρής, αναφέρονται τα εξής: 
 
"Με βάση σχετικό ερώτημα της Περιφέρειας Αττικής, το Δ.Σ της Ένωσης των Ε.Β.Ε Άνω Λιοσίων Ζεφυρίου  γνωστοποιεί τα εξής: 
Σύμφωνα με την απόφαση της συνεδρίασης της 05/09/2013 κατά την οποία σηζητήθηκε το συγκεκριμένο θέμα, ΔΕΝ επιθυμούμε να ανοίγουμε την Κυριακή. Κανένα μικρομάγαζο δεν θα βοηθηθεί να προσθέσει μια ακόμα ημέρα εργασίας. Αντίθετα θα αυξηθούν τα έξοδα του (λειτουργικά έξοδα, κόστος υπαλλήλου κλπ). Αυτό το μέτρο εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μεγάλων καταστημάτων, των Σούπερ Μάρκετ, των Jumbo, των MALL, των μεγάλων αλυσίδων τροφίμων. 
Καλούμε λοιπόν την Περιφέρεια Αττικής να μην υλοποιήσει το μέτρο αυτό, αφού θα βάλει ένα ακόμα λιθαράκι στο κλείσιμο πολλών ακόμα μικρών επιχειρήσεων."

1 σχόλιο: Γράψτε το σχόλιο σας...

  1. Γιατί τα καταστήματα λειτουργούν στην Χασιά την Κυριακή; Αυτοί δεν έχουν έξοδα; Γιατί είσαστε μικρόψυχοι και παραπληροφορείτε τον κόσμο; Τα σούπερ μάρκετ και τα μεγάλα καταστήματα δεν επιτρέπεται να ανοίγουν σύμφωνα με τον νόμο τις Κυριακές μόνο τα μικρά. Με μαγαζάτορες γαλουχημένους στην Σοβιετικού Τύπου οικονομία δεν πρόκειται ποτέ να πάμε μπροστά. Περαστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή