Ας μας δεχθεί επιτέλους ο Σκαμαντζούρας, λένε οι γονείς των παιδιών του Χοροθεάτρου ΑΜΥΝΑ

Ο Κώστας Σκαμαντζούρας, με τη Βίνα Ασίκη και τον Ορέστη Δημητρίου, ποζάρουν με το Στάθη Ψάλτη, που είχε έρθει προ μηνός στα Άνω Λιόσια 
Την προσωπική της μαρτυρία, σχετικά με την τηλεφωνική συνομιλία του Πρόεδρου του Αθλητικού Οργανισμού, Κώστα Σκαμαντζούρα, με την υπεύθυνη του Χοροθεάτρου ΑΜΥΝΑ, Βίνα Ασίκη ΚΛΙΚ ΕΔΩ, καταθέτει η Μαρία Χάνου. Το κείμενο που απέστειλε, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο ΦΥΛΑΡΧΟ, έχει ως εξής:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΜΑΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΟ.ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΟΣΑ ΩΡΑΙΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΦΥΛΑΡΧΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ ΚΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΒΙΝΑ.ΚΑΘΩΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ.ΖΗΤΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΥΡΙΑ ΒΙΝΑ ΣΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΕΚΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΟ ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΟ ΚΛΕΙΝΕΙ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΣΕ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΑΣ ΔΕΧΤΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ.ΜΗ ΖΗΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟΥΝ.

1 σχόλιο: Γράψτε το σχόλιο σας...

  1. Από υποκουλτουριασμένους ανθρώπους τι μπορεί να περιμένει κάποιος . Άλλωστε όλοι εδώ για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι ο Συρτός, ο Τσάμικος και πώς να τα παίρνουν από το Δήμο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή