Προεκλογικό μπαλκόνι Μπουραΐμη, μπροστά στο μνημείο των πεσόντων


Η απόγνωση, από τη βέβαιη εκλογική ήττα, οδηγεί σε απονενοημένες κινήσεις το Δήμαρχο Φυλής, Δημήτρη Μπουραΐμη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η έλλειψη σεβασμού στην Εθνική Επέτειο, με την εκφώνηση προεκλογικής ομιλίας, μπροστά στο μνημείο των πεσόντων.  
Ο Δήμαρχος επεφύλαξε δυσάρεστη έκπληξη στους παρισταμένους, τόσο για την ακατάλληλη επιλογή τόπου και χρόνου, όσο και για το περιεχόμενο της ομιλίας του, που, εκτός των άλλων, ήταν εντελώς ψευδές και παραπειστικό. 
Αποσιωπώντας ότι δεν έχει πραγματοποιήσει ούτε ένα έργο, μίλησε για ένα οικονομικό …θαύμα, υποστηρίζοντας ότι έσωσε τον χρεωκοπημένο Δήμο Φυλής, χωρίς καμιά επιβάρυνση για τους δημότες. Στην πραγματικότητα, βέβαια, συνετέλεσε κι εκείνος στη δημιουργία του χρέους, μεταφέροντας από τη Χασιά ένα μεγάλο ποσόν, παρόλο που ο συγκεκριμένος Δήμος, μόνο στην τετραετία 2007-2010, εισέπραξε πάνω από 80 εκατ. ευρώ.
Στο αποκορύφωμα της δημαγωγίας του ζήτησε πίστωση χρόνου, για την επόμενη πενταετία, με το αστείο επιχείρημα ότι οι εκλογές του 2010 ήταν μόνο η αρχή και τώρα έρχεται η …ευημερία σε κάθε σπίτι. "Συνεχίζουμε μαζί" κραύγασε ολοκληρώνοντας το ανοσιούργημά του, μπροστά στο μνημείο των ανθρώπων που θυσίασαν τη ζωή τους για την ελευθερία της Πατρίδας...
Ο σεβασμός παραμένει, δυστυχώς, άγνωστη λέξη για το Δήμαρχο Φυλής...
Δείτε στο βίντεο τι ακριβώς είπε και βγάλτε το δικό σας συμπέρασμα αν πρόκειται για ομιλία σε Εθνική Επέτειο...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου